26 / 04 / 2024

Özak GYO, BGC Partners ile sözleşme imzaladı!

Özak GYO, BGC Partners ile sözleşme imzaladı!

Özek GYO, şirket sermayesi içinde sahip oldukları halka açık paylarının bir kısmının yerli/yabancı kurumsal yatırımcılara pazarlanması ve satışı amacıyla BGC Partners ile sözleşme imzaladı.



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket ortakları Ahmet Akbalık,Ürfi Akbalık ve Özak Tekstil A.Ş. tarafından BGC Partners Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı.


Özek GYO'nun ortaklarından Ahmet Akbalık, Ürfi Akbalık ve Özak Tekstil A.Ş. tarafından, şirket sermayesi içinde sahip oldukları halka açık paylarının bir kısmının yerli/yabancı kurumsal yatırımcılara pazarlanması ve satışı amacıyla BGC Partners Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.


Yapılacak satışlar yoluyla, Özak GYO'nun fiili dolaşım oranının yükseltilmesi ve kurumsal yatırımcı tabanının genişletilmesi hedefleniyor.  


Özak GYO'nun KAP açıklaması;

Şirketimiz ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin ortaklarından Ahmet AKBALIK, Ürfi AKBALIK ve ÖZAK Tekstil A.Ş. tarafından, Şirketimizin sermayesi içinde sahip oldukları halka açık paylarının bir kısmının yerli/yabancı kurumsal yatırımcılara pazarlanması ve satışı amacıyla BGC Partners Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme yapıldığı bildirilmiştir.  Yapılacak satışlar yoluyla, Şirketimizin fiili dolaşım oranının yükseltilmesi ve kurumsal yatırımcı tabanımızın genişletilmesi hedeflenmektedir.  

Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.


Geri Dön