19 / 04 / 2024

Özak GYO Büyükyalı'dan 80 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Özak GYO Büyükyalı'dan 80 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Özak GYO, Büyükyalı Projesi'ndeki C Blok ve T2 Blokta yer alan 10 adet bağımsız bölümü yüzde 10 peşin 60 ay vadeli ödeme seçeneği ile KDV dahil 80 milyon TL bedelle satın aldı...



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'nun ortağı olduğu  Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında geliştirilen Büyükyalı Projesi'nden,C Blok ve T2 Blokta yer alan 10 adet bağımsız bölümün yüzde 10 peşin 60 ay vadeli ödeme seçeneği ile KDV dahil 80 milyon TL bedelle Özak GYO tarafından satın alınmasına ilişkin olarak Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzalandı.

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin ortağı olduğu Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında geliştirilen Büyükyalı Projesi'nden,C Blok ve T2 Blokta yer alan 10 adet bağımsız bölümün %10 peşin 60 ay vadeli ödeme seçeneği ile KDV dahil 80 milyon TL bedelle Şirketimiz Özak GYO tarafından satın alınmasına ilişkin olarak Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzalanmıştır.

 


Geri Dön