26 / 04 / 2024

Özak GYO Demre'deki tesisi için Bakanlık'a başvuru yapacak!

Özak GYO Demre'deki tesisi için Bakanlık'a başvuru yapacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya, Demre'de yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ait kesin tahsis işlemleri hakkında açıklama yaptı.



Günübirlik tesis yatırımı yapmak üzere Özak GYO adına ön izni bulunan Antalya ili Demre ilçesi 7 numaralı özel parselde kayıtlı araziye ilişkin olarak ön izin yükümlülükleri yerine getirilmiş olup, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Özak GYO'ya gönderilen yazı ile kesin tahsis aşamasına gelindiği bildirildi. Özak GYO tarafından, sosyal ve teknik altyapıya katılım payının Bakanlık hesabına yatırılmasını takiben kesin tahsis işleminin yapılması için Bakanlığa başvuruda bulunulacak. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Günübirlik tesis yatırımı yapmak üzere Şirketimiz adına ön izni bulunan Antalya ili Demre ilçesi 7  No.lu özel parselde kayıtlı araziye ilişkin olarak ön izin yükümlülükleri yerine getirilmiş olup, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Şirketimize gönderilen yazı ile kesin tahsis aşamasına gelindiği bildirilmiştir. Şirketimiz tarafından, sosyal ve teknik altyapıya katılım payının Bakanlık hesabına yatırılmasını takiben kesin tahsis işleminin yapılması için Bakanlığa başvuruda bulunulacaktır.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Geri Dön