25 / 04 / 2024

Özak GYO, Hayat Tepe Suites'i Kasım'da teslim edecek!

Özak GYO, Hayat Tepe Suites'i Kasım'da teslim edecek!

ÖZAK GYO'nun inşaatını südürdüğü Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites, kentsel dönüşümün en önemli bölgelerinden Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor.



ÖZAK GYO'nun inşaatını südürdüğü Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites projesi kentsel dönüşümün en önemli bölgelerinden biri olan Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor. 


Bayrampaşa'nın alışveriş vadisi içinde yer alan Hayat Tepe Suites projesi, 54'ü 1+1 ve 12'si 2+1 olmak üzere 40 metrekare ile 72 metrekare arasında değişen toplamda 66 daireden oluşuyor. 5 farklı tipte daire seçeneği olan projenin tamamlanan kaba inşaatından sonra iç dekorasyon çalışmaları başladı. A sınıfı işçilik ve malzemelerle yürütülen çalışmaların kasım ayında tamamlanması ve dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Şehrin merkezindeki konumuyla birçok işyerine çok yakın mesafede yer alan Hayat Tepe Suites, daire sahiplerine birden fazla yaşam imkanı sunuyor. Hayat Tepe Suites'in terasındaki havuzu, benzer projelerden ayrışmasını sağlarken, proje, aynı zamanda tarihi yarımada manzarasıyla da güzel bir peyzaj oluşturuyor. 


Dünya




Geri Dön