24 / 04 / 2024

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün tahsis süresi uzatıldı!

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün tahsis süresi uzatıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün kesin tahsis süresi uzatıldı.



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün kesin tahsis süresinin uzatıldığı bildirisi yayınlandı. 

 

Özak Antalya İli Demre İlçesi 194 ada 338 parselde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak kesin tahsis süresinin 2 Ağustos 2018 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

 

Kap Açıklaması:
Demre Yatırımcıları İnş.Tur.Ortak Girişimi San.ve Tic.A.Ş. (DETUYAB), Antalya ili Demre ilçesinde elektrik, yol vb. alt ve üst yapı yatırımları ile hava ve karayolu ulaşım ağları tamamlanana kadar bu bölgede yer alan kesin tahsis ve ön izin sürelerinin dondurulması talebiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'na (Bakanlık) başvurmuş olup; Bakanlık tarafından, adlarına kesin tahsis işlemi yapılan (yatırım aşamasındaki) firmaların tahsis sürelerinin Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmeliğin 17 inci maddesinin 7 nci fıkrası uyarınca, DETUYAB'ın dilekçe tarihi olan 02.08.2017 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle dondurulmasına karar verildiği DETUYAB'a bildirilmiştir.

 

Bakanlığın ilgili kararı kapsamında; Şirketimizin Antalya İli Demre İlçesi 194 ada 338 parselde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak kesin tahsis süresi de 02/08/2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Geri Dön