24 / 04 / 2024

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Şirket 100 bin TL sermayeye sahip.



Özcan Tahincioğlu; 1956’da kurulan Tahincioğlu Holding AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını, 1965’te ise gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki payını büyüterek Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlendi.


Özcan Tahincioğlu kariyerine Kent Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret AŞ’de başladı ve 2004-2013 tarihleri arasında ise Kent Gıda Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüttü.


Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda yeni şirketi olan; Tahincioğlu Kandilli İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.


Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi ise Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.


Tahincioğlu Kandilli İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi ile Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi Adresi: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Kardelen Sokak, Palladıum Tower 2/Kat:41 


Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön