20 / 04 / 2024

Özdede İnşaat, sezonun hazırlıklarını tamamladı!

Özdede İnşaat, sezonun hazırlıklarını tamamladı!

İnşaat ve yapı malzemelerinde Ege Bölgesi'nin en geniş portföylü firmalan arasında yer alan Özdede İnşaat, yeni sezon öncesinde sektörün tedarik ihtiyacını karşılamak için hazırlıklarını tamamladı..



İnşaat ve yapı malzemelerinde Ege Bölgesi'nin en geniş portföylü firmalan arasında yer alan Özdede İnşaat, yeni sezon öncesinde sektörün tedarik ihtiyacını karşılamak için hazırlıklarını tamamladı. Kırk yılı aşkın bir süredir inşaat ve yapı malzemelerinde Ege Bölgesi'nin en geniş portföylü firmalan arasında yer alan Özdede inşaat, yeni sezon öncesinde sektörün tedarik ihtiyacım karşılamak için hazırlıklarım tamamladı. Mayıs ayında açılan özdede înşaat'm Alsancak showroomunda dünyaca ünlü markaların ürünlerini sergilediklerini belirten Yönetim Kumlu Başkam İsmail Özdede, en kaliteli yapı malzemelerini uygun fiyata sunduklarını söyledi.
¦ Ege'nin tedarikçisi Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Özdede İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özdede, "Ege Bölgesi'nin orta ve üst segmente hitap eden en önemli tedarikçisiyiz. Grohe, Duravit, Grespania, Codicer ve Dune gibi dünya markalarının ürünlerim doğrudan ithal ederek en uygun fiyat ile sunuyoruz" dedi. İsmaü özdede, kentsel dönüşüm süreci kapsamında alt ve orta segmente yönelik, değişime ayak uyduracak hazırlıklarını tamamladıklarım da Özdede İnşaat Alsancak Shovvroom Müdürü Meryem Özdede, Mayıs ayında hizmete açılan mağazalarında en kaliteli ithal ürünlerin en uygun fiyatlarla inşaat sektörünün hizmetine sunulduğunu açıkladı.
ifade etti. Özdede İnşaat Alsancak Showroom Müdürü Meryem özdede ise ithal ürünlere yönelik mağazalarının Mayıs ayında hizmete açıldığım ve üst segmente yönelik yapı malzemelerini müşterilere en uygun fiyatlar ile sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Meryem Özdede, "Ege Bölgesi'nin sektördeki en önemli firmalarına ürün tedarik ediyoruz.
Doğrudan ithal, dünyaca ünlü markalardan ürünlerimizi sergilediğimiz Alsak showroomumuz ile inşaat sezonuna hazırız" diye konuştu.
¦ özdede İnşaat ve Yapı Malzemeleri'nin Mayıs ayında Alsancak'ta hizmete açtığı shovvroomda en kaliteli ithal ürünler, en uygun fiyata sektör ile buluşuyor, özdede inşaat ve Yapı Malzemeleri, sektörün ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni inşaat sezonu öncesinde yoğun şekilde çalışıyor.

Yeni Asır


Geri Dön