19 / 04 / 2024

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı. 

Özderici GYO Yönetim Kurulu'nun 3 Mart 2021 tarihli toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin belirlenmesine ve uygulanmasına ilişkin tebliğ uyarınca, 2020 mali yılı olağan Genel Kurul toplantısında Genel Kurul'un oyuna sunulmak üzere, şirketin bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 03.03.2021 tarihli toplantısında;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına ilişkin Tebliğ uyarınca, 2020 mali yılı olağan Genel Kurul toplantısında Genel Kurul'un oyuna sunulmak üzere, Şirketimizin Yönetim Kurulunda (tekrar görev almak üzere), Bağımsız Yönetim kurulu üye adayı olarak, Sayın Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine, oy birliği ile karar verilmiştir.

Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunulur.

1. dosya için tıklayın

2. dosya için tıklayın

3. dosya için tıklayın

4. dosya için tıklayın

5. dosya için tıklayın

6. dosya için tıklayın

7. dosya için tıklayın


Geri Dön