19 / 04 / 2024

Özderici GYO kar dağıtacak mı?

Özderici GYO kar dağıtacak mı?

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dönem zararı çıkması nedeni ile kar dağıtımı yapılmaması hususunun ,yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulunun 2018 yılı kar dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO 2018 yılı hesap dönemine ait Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak düzenlenmiş Finansal Tablolara göre ve Vergi yasaları kapsamında tutulan yasal kayıtlara göre hazırlanan mali tablolarına göre dönem zararı çıkmış olup, kar dağıtımı yapılmaması hususunun ,yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Özderici GYO'nun KAP açıklaması: 
2018 yılı hesap Dönemine ait Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak düzenlenmiş Finansal Tablolara göre ve Vergi yasaları kapsamında tutulan yasal kayıtlara göre hazırlanan mali tablolarımıza göre dönem zararı çıkmış olup, kar dağıtımı yapılmaması hususunun ,yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Dosya için tıklayın

 


Geri Dön