29 / 03 / 2024

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.



Baumit'in standardize edilmiş Zemin Şapları, Hazır Beton ve Sıva Sistemleri; ürün kaliteleri hızlı uygulama ve yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi. Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de bu özel projelerden biri. 

LEED kriterlerine uygun olarak tasarlanan ve LEED Gold adayı olan projenin malzeme seçimi de yine sertifikanın standartlarına uygun olarak belirlendi. 

Baumit E160 Zemin Şapı, B20 Hazır Beton ürünü ve Primol Sıva Sistemi, projede tercih edilen ürünler oldu. 

Özellikle alışveriş merkezleri, iş merkezleri, karma projeler için tercih edilen Baumit zemin şapları, yoğun baskıya maruz kalan zeminler için ideal seçenekler sunuyor. Genel kullanım amacı ile geliştirilen E225 ve E160 zemin şapları, şantiye karışımlarına göre daha yüksek performans gösteriyor. 

Çağdaş bir karma kullanım kompleksi olan ÖzdilekPark istanbul'da tercih edilen ve her noktada yüksek kalite sunan E160 zemin şapı, iç ve dış mekanlarda kullanılabiliyor. Beton B20, Baumit'in ÖzdilekPark İstanbul AVM'de tercih edilen hazır beton ürünü. Ürün yapılarda, iç ve dış mekanlarda geniş bir kullanım alanına sahip.



Yeşil Bina



Geri Dön