28 / 03 / 2024

Özemeksan İnşaat İzmir yeni kent merkezinde arsa arıyor!

Özemeksan İnşaat İzmir yeni kent merkezinde arsa arıyor!

Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, "İzmir'in yükselen değeri olan Bornova ve Bayraklı'da farklı projelerimizi 2016 yılında da sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor" dedi.



Sektörde 20 yıllık bir süreyi başarıyla geride bırakan Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, "Brand Office ile geleceğin ofislerini yapıyoruz" ifadesini kullandı  İzmir  iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve A plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak. 


BİR ADIM İLERİ 

Özemeksan İnşaat'ın Kurucusu Binali Özbaykız, Brand Office bünyesinde profesyonel site yönetimi, resepsiyon ve otel hizmeti, akıllı ofis sistemi, kartlı geçiş sistemi, spor ve fitness alanı, çocuk oyun alanı, ogs ile araç girişi, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, geniş kat holleri ve hobi odasının bulunacağını söyledi. Geleceğin ofislerini bugünden tasarladıklarını kaydeden Özbaykız, "Projemiz, gerek merkezi konumu gerekse de ulaşım olanaklarıyla bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek. Brand Office, konfor ve işlevselliği bir arada sunan iç mimariye sahip. Çağdaş ofis anlayışım yatırıma dönüştürüyoruz. İzmir'de ofis konseptini bir adım ileri taşıyoruz" ifadesini kullandı. 


DEĞER YARATMAK 

İmza attıkları her projede güven algısını daha da yükselttiklerini belirten Özemeksan İnşaat Kurucusu Binali Özbaykız, son dönemde ağırlıklı olarak Bornova ve Bayraklı'da konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler ürettiklerini söyledi. "Amacımız çok para kazanmak değil, arkamızda bir değer yaratmak" diyen Özbaykız sözlerine şöyle devam etti: "Markamızı birçok kişi biliyordu. Şimdi herkesin tanıması için çalışıyoruz. Biz insanlara kalite ve güveni bir arada sunuyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İzmir'de konut açığı bulunmasına rağmen, yeni arsa üretmekte zorluk çekiyoruz, İzmir'in yükselen değeri olan Bornova ve Bayraklı'da farklı projelerimizi 2016 yılında da sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor. Uygun yer bulursak Karşıyaka'da da inşaat yapmak istiyoruz" 


Habertürk Egeli Ek


Geri Dön