19 / 04 / 2024

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.



 

Türkiye'nin önde gelen ailelerinden Dedemanlar'ın torunu olan Özlem Önal, bir zamanlar Türkiye'de sürdürdüğü ultra lüks yaşamı Amerika'ya taşıdı. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, 2013 yılından yaşamını Amerika'da sürdüren Önal'ın Florida'daki şaşaalı yaşamı ortaya çıktı. İstanbul'da Süzer Plaza'nın 30. katındaki gösterişli rezidansıyla dikkat çeken işkadını, Atlantik Okyanusu'nun kıyısında hayata geçirilen The St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan lüks bir daire aldı.

 

Özlem Önal, Miami den 10 milyon dolarlık daire aldı!

23. KATTA LÜKS HAYAT 


Başarılı işkadını, 27 katlı rezidansın 23. katındaki 327 metrekarelik ultra lüks dairesini de ünlü mimarlara dekore ettirdi. 10 milyon dolarlık (38 milyon TL) 3 odalı ve 3 banyolu rezidansı kendi zevkine göre dekore ettiren Önal, bunun için de 150 bin dolarlık masraf yaptı.

 

Özlem Önal, Miami den 10 milyon dolarlık daire aldı!

 

MODA DÜNYASINA EL ATTI 


Bu arada Amerika'ya ilk gittiği dönem birkaç ay New York'taki Mercer Hotel'de 'gece müdürü' olarak görev yapan başarılı iş kadını Önal, Miami'de ise moda ve tasarım dünyasına el attı. Sosyetik güzel, dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı'yla ortak iş yapan Özlem Hanım, yakın dostu olan Bıçakçı ile Miami'de lüks bir mücevher mağazası açtı. Dünya jet sosyetesi ve Hollywood yıldızlarıyla yakın dostluğuyla bilinen hatta bir dönem dünyaca ünlü aktör Josh Lucas ile aşk yaşayan sosyetik güzel Önal, birçok yıldızı da şimdiden butiğinde ağırlıyor.

OKYANUS MANZARALI


2011 yılında hayata geçirilen ultra lüks rezidansta, 282 daire bulunuyor. İstanbul'da her sabah Boğaz manzarasına uyanan Özlem Önal'ı burada ise muhteşem Atlantik Okyanusu karşılıyor...


Geri Dön