26 / 04 / 2024

Öztürk Mimari Yapı İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Öztürk Mimari Yapı İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Metehan Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Öztürk Mimari Yapı İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Metehan Öztürk tarafından kuruldu. 


Öztürk Mimari Yapı İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 2-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, mimari çizim, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 5-Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, mimari çalışmalar harita çizim işleri , beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine



Öztürk Mimari Yapı İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Adres; 50.Yıl Mah.2200.Sk.No.1/A Sultangazi 


Geri Dön