19 / 04 / 2024

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar Maltepe'de 206 bin 817 TL'ye!

 Özyazıcı İnşaat Nish Adalar Maltepe'de 206 bin 817 TL'ye!

Firma: Özyazıcı İnşaat

Proje: Nish Adalar

Maltepe Süreyyapaşa’ya yeni bir soluk getiren Nish Adalar’da başlatılan kampanya kapsamında, yüzde 1 peşinatla ve fark ödemeden taksitleri 1 yıl erteleme fırsatı sunuluyor. Yaşamın başladığı ilk iki etapta da hemen teslim daireler %25 peşinatla ve 12 ay t




Yalova’dan Sarayburnu’na uzanan, İstanbul ve Adalar manzarası ile eşsiz bir yaşam alanı sunan Nish Adalar’da yeni bir kampanya başlatıldı. Yüzde 1 peşinatla taksitlerin 1 yıl sonra ödemeye başlandığı kampanya kapsamında taksit erteleme imkânı sunan bankalar, ötelemeden dolayı taksitlere herhangi bir maliyet yansıtmıyor.


Hemen teslim dairelerin de satışta olduğu projede, teslime ve oturmaya hazır daireler sadece %25 peşinat ile 12 ay taksitlerin ötelenebildiği banka kredisi ile sahiplerini buluyor.


 Özyazıcı İnşaat Nish Adalar Maltepe de 206 bin 817 TL ye!Nish Adalar  Maltepe'de 206 bin 817 TL'ye!'/>


Taksit Ertelemede Ek Ödeme Yok


Nish Adalar projesinde 60 aya kadar %0,84, 120 aya kadar %0,85 faiz oralarıyla kredi kullanılabiliyor. Öteleme kampanyasından faydalananlar da bu oranlara ek olarak herhangi bir ödeme yapmıyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu Nish Adalar’da fiyatlar ise 206.817 TL’den başlıyor.


İstanbul’un Kaptan Köşkünde Yaşam Başladı


Konumu itibariyle adeta İstanbul’un kaptan köşkünde yer alan Nish Adalar’ın ilk iki etabında teslimler başladı. Üçüncü etap teslimleri Aralık’ta başlarken, son etap teslimleri de Mart 2013’te yapılacak.


202.500 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje kesintisiz Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor. Süreyyapaşa’nın en yüksek kesiminde bulunan projede toplam 2.300 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçeneklerin sunulduğu projede dairelerin büyüklükleri 83 ile 207 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzemelerle donatılan daireler geniş salon camlarıyla eşsiz adalar manzarasını evin içine taşırken, kullanışlı odaları ve mutfaklarıyla da birçok konut projesinin önüne geçiyor.


Manzarasının yanı sıra 160.000 metrekarelik peyzaj alanı ve buna ek olarak, Süreyyapaşa Korusu ve projenin arkasını tümüyle kaplayan ormanlık alanı ve temiz havasıyla da dikkat çeken Nish Adalar, sosyal donatıları, alışveriş ve yaşam alanlarıyla adeta bir şehri andırıyor.


Welness Merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan, spor tesisinin site sakinlerine üyelik esası ile hizmet vereceği Nish Adalar’da tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, tüm spor ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda tasarlandı. Projede ayrıca 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu yer alıyor.


Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan Nish Adalar E-5 karayoluna 2,5 km, sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da büyük avantajlar sağlıyor.



444 5 232 

www.nishadalar.com


projeye sor



Geri Dön