25 / 04 / 2024

Pago Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Pago Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bate Nkwacko Okie tarafından kuruldu.



Pago Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bate Nkwacko Okie tarafından kuruldu.

Pago Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Turistik Amaçlı Geziler Ve Turlar Düzenlemek.Yerli Ve Yabancı Turistlerin Yurt İçinde Ve Yurtdışında Konaklama Seyahat Taşıma Rehberlik Hizmetlerini Yürütmek. 2.Hertürlü Seyahat Acentaları Kurmak, Kurulmuş Acentelere Ortak Olmak 3.Uçak Otobüs Gemi Gibi Tüm Ulaşım Araçları İçin Hertürlü Bileti Satmak Ve Bu Maksatla Bilet Satış Yerleri Açmak. 4.Ticari Amaçlı Her Türlü Motorlu Araç Kiralama Hizmetleri Verebilmek 5.Her Türlü Gemi Ve Yat İşletmeciliğiyapmak Gemi Ve Yat Kiralamak 6. Hava Araçları İle Ambulans Hizmetleri Vermek 7.Hertürlü Hava Deniz Kara Vasıtaları İle Şehir İçi Şehirleraras Ve Uluslararası Yolcu Taşımacılığı Yapmak. 8.Öğrenci Taşımacılığı Yapmak 9.Hüerürlü Emlak Her Türlü Gayrimenkul Ve Özelikle Siteler Plazalar Marketler Depolar Soğuk Hava Depoları Villa Tatil Köyleri Devre Mülk Apart Otel Motel Kamping Gibi Turistik Tesisler Organize Sanayi Bölgeleri Spor Komplesleri Mesken Ev Apartman İşyeri Arsa Arazi Gibi Gayrimenkulleri Almak Satmak Kiralamak Kiraya Vermek Bahçe Tarla Ve Arsalar Üzerinde Parselasyon Ve İmar Durumları Çıkarmak Gerektiğinde Projelendirmek.Gayrimenkuller Üzerinde İrtifak İntifa Sükna Kat Mülkiyeti Kat İrtifakı Şufa Hakları Ve Vefa Hakları Gayrimenkul Mükellefiyeti Tesis Etmek.


Geri Dön