24 / 04 / 2024

PG Evi, İstinye Park'ta ziyarete açıldı!

 PG Evi, İstinye Park'ta ziyarete açıldı!

PG, 25 yıllık mirasını ilk kez tüketicilerle buluşturduğu PG Evi'ni İstinye Park'ta ziyarete açtı



PG, 25 yıllık mirasını ilk kez tüketicilerle buluşturduğu PG Evi'ni İstinye Park'ta ziyarete açtı.  

     PG'dan yapılan açıklamaya göre, dünyada 175'inci, Türkiye'de 25'inci yılını kutlayan PG'nin, tüketicilerine teşekkür etmek amacıyla ''zaman tüneli'' konseptinde tasarlanan PG Evi ziyarete açıldı. 

     PG Evi'nde Türkiye'de tüketim alışkanlıklarını değiştiren markaların tarihsel serüveni, oyuncu Ayşe Tolga'nın hayat hikayesi ile paralel olarak sergilenirken; Gillette, Alo, Ace gibi markaların kült haline gelmiş eski reklamları yıllar sonra tekrar görücüye çıkıyor. 17 Aralık'a kadar İstinye Park'ta açık olacak PG Evi'nde Prima, Pantene ve Max Factor gibi markaların etkinliklerinde sürpriz hediyeler ziyaretçileri bekliyor. 

     PG Evi'nde ziyaretçilere zamanda yolculuk yaşatan bir diğer alan da Alo, İpana, Blendax ve Max Factor gibi sevilen PG markalarının eski gazete ve dergi ilanları ile TV reklamlarından oluşan nostalji köşesi. Zeki Müren'li Alo reklamı, Ayşe Teyzeli Ace reklamı gibi eski PG reklamları ziyaretçileri popüler kültür tarihinde yolculuğa çıkarıyor. 

     15 Aralık tarihinde düzenlenecek ''Çocuklar Günü''nde ise ünlü anneler çocukları ile beraber özel etkinlik alanlarında eğlenirken, 15 16 Aralık'ta çeşitli sanat ve eğlence etkinlikleri kapsamında çocuklar hünerlerini sergileme fırsatı bulacak. 

     Tüm hafta boyunca ise PG'nin Darüşşafaka Eğitim Kurumları ile beraber yürüttüğü Hayalden Gerçeğe projesi kapsamında çeşitli etkinlik ve tanıtım çalışmaları düzenlenecek. 

     AA


Geri Dön