27 / 04 / 2024

Panorama Koç Life Sarıyer fiyat! 18 ay sonra teslim!

Panorama Koç Life Sarıyer fiyat! 18 ay sonra teslim!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Panorama Koç Life Sarıyer fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Konutların yanı sıra 24 adet ticari alana da yer verilen projede 1+0, 1+1, 2+1 ve dubleks daire tipleri bulunuyor...



Panorama Koç Life Sarıyer fiyat bilgilerinden önce projenin genel özelliklerini aktaralım. Toplam 304 adet konuta yer verilen proje Kılıçoğlu Grup imzası ile yükseliyor.


Konutların yanı sıra 24 adet ticari alanın da bulunduğu Panorama Koç Life, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, cafe, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, kapalı otopark, buhar odası, spor alanları gibi alanlara sahip.


Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen  Panorama Koç Life  Projesi, 18 ay sonra teslimlerine başlayacak. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut seçenekleri sunuyor.


Panorama Koç Life Sarıyer fiyat


Panorama Koç Life Sarıyer fiyat bilgilerine ayrıntılı olarak (0282) 654 50 54 numarasından satış ofisi ile irtibat kurarak ulaşabilirsiniz. 


Panorama Koç Life adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul


Telefon: (0282) 654 50 54

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön