27 / 04 / 2024

Panorama Koç Life satış ofisi!

Panorama Koç Life satış ofisi!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Panorama Koç Life satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul / 0282 654 50 54



Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı  Panorama Koç Life  projesi İstanbul Sarıyer'de konumlandırılıyor. Panorama Koç Life satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


18 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Panorama Koç Life  Evleri Kılıçoğlu İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor. 304 adet daireden meydana gelen Panorama Koç Life Sarıyer Evlerinde ayrıca 24 adet ticari alan bulunuyor.


Panorama Koç Life satış ofisi ile 0282 654 50 54 no'lu telefon numarası ile irtibata gebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Panorama Koç Life Sarıyer projesi fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor.


Panorama Koç Life ne zaman teslim sorusunun yanıtına göre konutlar eşyalı şekilde teslim edilecek. Panorama Koç Life Evlerinde yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, cafe, sauna ve fitness center gibi imkanlar mevcut.


Kılıçoğlu İnşaat Panaroma Koç Life nerede?

Panaroma Koç Life Sarıyer Evleri adres: Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul

Panorama Koç Life satış ofisi telefon numarası: 0 282 654 50 54


Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön