20 / 04 / 2024

Papatya Park Residence telefon!

Papatya Park Residence telefon!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Residence telefon numarasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Papatya Park Residence'ta daire fiyatları 168 bin liradan başlangıç gösteriyor...



İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen  Papatya Park Residence  telefon numarasına geçmeden önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim.


Toplam 1.140 adet daire ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Papatya Park Rezidans projesinin ilk etabı 386 konut ve 26 ticari birimden, ikinci etabı 562 konuttan, üçüncü etabı ise 192 konuttan oluşuyor.


Papatya Park Residence Beylikdüzü daire fiyatları 168 bin liradan başlıyor. Birinci etabında satışların başladığı projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. 


Papatya Park Residence telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Papatya Park Residence ödeme kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.


Beylikdüzü Papatya Park Konutları'nda çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunuyor. 


Papatya Park Residence telefon: 444 34 94

Web: www.duzlemyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön