29 / 03 / 2024

Park Avenue, 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

 Park Avenue, 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

The İstanbul Residence'i hayata geçiren YDA Group'un Ankara Yenimahalle Anadolu Bulvarı üzerinde inşa ettiği yeni projesi Park Avenue'nin basın lansmanı, dün projenin satış ofisinde gerçekleştirilen toplantıyla yapıldı. ..





YDA Group'un Ankara'daki yeni projesi Park Avenue, 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 

Daha önce İstanbul Zeytinburnu'nda The İstanbul Residence'i hayata geçiren YDA Group'un  Ankara  Yenimahalle Anadolu Bulvarı üzerinde inşa ettiği yeni projesi Park Avenue'nin basın lansmanı, dün projenin satış ofisinde gerçekleştirilen toplantıyla yapıldı. 


1855 KONUT VAR 


Toplam 133 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde 1855 konut ve bulvar üzerinde karşılıklı 1 konumlanan 69 mağazadan oluşan projede fiyatlar 335 bin TL'den başlıyor. 

3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu ve ilk etabmm Temmuz 2016'da teslim edileceği proje, sosyal olanakları açısından da birçok ilki bünyesinde barındırıyor. 


BİRÇOK İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR 


Arsanın 90 bin metrekaresi peyzaj ve yeşil alana aynldığı Park Avenue'de 7 bin 500 metrekarelik spor tesisleri mevcut. Karma ve bayanlara özer spor tesislerinin yanında Türkiye'deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi ayncalıklanyla öne çıkıyor. Bunların yanı sıra proje; açıkkapalı spor alanlan, koşu ve yürüyüş parkurları, karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu gibi sosyal donatılarıyla dopdolu bir yaşam sunuyor. 


ODTÜ ONAYLI PROJE 


Toplantıda konuşan YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Park Avenue'da her ailemizin bir dikili ağacı olacak. Her ailenin adını taşıyan ağaçlardan oluşan korusuyla nefes alınabilecek bir yeşil alan oluşturacağız. Park Avenue projesini; özellikle çocuk kreşi, gençlik merkezi ve kadınlara özel hobi merkeziyle Ankaralıların ihtiyaçları önceliğinde, beklentilerinin de ötesinde şekillendirdik" dedi. Tüm jeolojik zemin etütleri yapıldıktan sonra, radye temel üzerine fore kazık uygulamasıyla inşa edilen Park Avenue'nin, sadece zemin etütlerinden değil, deprem simülasyon testlerinden ve rüzgar testinden de tam not alarak geçtiğini belirten Arslan; projenin tüm aşamaların ODTÜ tarafından tescil edildiğini vurguladı. 


ANİMASYONLA TANITIM 


Hüseyin Arslan, her konut projesinde olan örnek daire uygulamasından farklı olarak tüm projenin sosyal donatılanyla birlikte iç ve dış tüm mekanlarının, simülasyon salonunda üç boyutlu animasyon filmi sayesinde izlenme imkanı sunduklarını belirtti. 


Taraf Gazetesi/DİNÇER BİLGENER 


Geri Dön