28 / 03 / 2024

Park Mozaik Konutları'nın teslimleri 2016'da yapılacak!

Park Mozaik Konutları'nın teslimleri 2016'da yapılacak!

TEPE İnşaat ve de MESA Mesken'in ortak projesi olarak yükselen Park Mozaik konutlarının temel atma töreni şirket yöneticileri, proje çalışanları ve arsa sahiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.



Eskişehir yolu Yaşamkent'te hayata geçirilen Park Mozaik'in temel atma törenine MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Genel Müdür Can Aynagöz ile TEPE İnşaat CEO'su Bahadır Güngenci ve Genel Müdür Atila Kemal Oğuz ve her iki proje ortağı firmanın üst düzey yöneticileri katıldı. Projenin yapıldığı arsanın sahipleri, proje çalışanları ve inşaat sektörünün seçkin isimleri de temel atma töreninin davetlileri arasındaydı. Törende konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Park Mozaik, uzun bir aradan sonra Çayyolu bölgesindeki ilk projemiz. Güvenliği, sosyal tesisleri, peyzajı ile bu bölgedeki en büyük projelerden olacak. Hem Çayyolu'nun hem de ortağımız Tepe inşaat'ın potansiyeli sayesinde çevreye çok şey katacağına ve burada yaşayacak herkesin mutlu olacağına yürekten inanıyorum" dedi. 


TEPE İnşaat CEO'su Bahadır Güngenci de "Ankara'dan çıkmış, Türkiye'nin gözbebeği olan TEPE ve MESA her biri 45 yıllık tecrübeye sahip iki büyük firma. Şimdiye kadar inşa ettikleri her evde insanları mutlu etmiş bu iki firma şimdi bu mutluluğu Park Mozaik'e taşımayı hedefliyor. Şehre yakın, kendi içinde önemli bir kompleks barındıran bu proje için 45'er yıllık tecrübeyi içinde taşıyan çok güçlü bir kadro oluşturduk" diye konuştu. Konuşmaların ardından proje ortakları TEPE ve MESA firmalarının tüm yöneticileri, davetlilerin alkışları eşliğinde temele ilk harcı koydu. Üç senede tamamlanması planlanan projede ilk evler sahiplerine 2016'da teslim edilecek. 

Habertürk Ankara


Geri Dön