25 / 04 / 2024

Park Panorama Residence konfor ve estetiği bir arada sunuyor!

Park Panorama Residence konfor ve estetiği bir arada sunuyor!

New York, Londra, Paris gibi metropollerin en elit semtlerinde rastlayacağınız, belki de tek farkı kapılarındaki isimlerin genellikle Türkçe olacağı Park Panorama Residence, Çayırova Güzeltepe'de yükseliyor




New York, Londra, Paris gibi metropollerin en elit semtlerinde rastlayacağınız, belki de tek farkı kapılarındaki isimlerin genellikle Türkçe olacağı Park Panorama Residence, Çayırova Güzeltepe'de yükseliyor. Ertaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ergüz, damadı Ulusoy İnşaat'ın sahibi Fatih Ulusoy ile satış pazarlama müdürü Zeydan Erkmen, proje alanından neredeyse hiç ayrılmıyor, her şeyle ilgileniyor. 


Merkezi İstanbul'da olan Ertaş A.Ş. ile Ulusoy İnşaat A.Ş., inşaat sektöründe her türlü altı yapı, endüstriyel tesisler, yönetim binaları, konut ve benzeri alanlarda yurt içi-yurt dışında proje üreterek adını duyurdu. İnşaat sektöründeki bu deneyim ve birikimlerini 'Akse Yaşam Konutları' projesinde başarıyla hayata geçiren Ertaş-Ulusoy İnşaat, bu işbirliğini Park Panorama Residenee projesinde de devam ettiriyor. İlkleri bazı bölgelere getirmek gerektiğini söyleyen Ertaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ergüz amaçlarının; yeni teknolojiyi, yeni mimariyi uygulayıp burada yaşayan insanlara mutlu ve konforlu bir hayat sunmak olduğunu belirtti. 


KONFOR VE ESTETİK 

Akse Yaşam Konut projesinden sonra bölgedeki en özel proje olan Park Panorama Residence, 4 bin 500 metrekare alan üzerinde tek bloktan oluşan, panoramik bakışa sahip bir yapı. 1 + 1,2+1,2 + 1 dubleks ve 3 +1 dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu projede, toplam 131 daire ve 2 dükkan Tuzla ve ada-deniz manzaralı terasında havuz keyfi yapabilir, huzur dolu bir gün geçirebilirsiniz. 

var. Birinci katların ticari ofis olarak kullanılacağı projede her katta 19 daire bulunmakta ve her daire modern mimarinin 'insan-konfor-estetik' odaklı yaklaşımı doğrultusunda; malzeme seçiminden renk uyumuna kadar tepeden tırnağa özenle hazırlanmış. 


MİMARİDE FARKLILIK

Park Panorama'da ayrıca sizi ihtişamlı bir giriş ve beş yıldızlı bir lobi bekliyor. Gereksinim duyduğunuz her an güler yüzlü karşılama ve güvenlik personeli hizmetinizde. Dairenize geniş ve şık asansörlerden ulaşabildiğiniz gibi; seçilen kaliteli birinci sınıf seramik, parke ve diğer dekorasyon malzemeleri ise evinize tutkuyla bağlanmanıza sebep olacak kriterler arasında. 


Eğitim, ticaret, alışveriş ve teknoloji merkezlerinin ortasında bulunan bu proje; konum itibariyle gürültüden uzak, radye temel üzerine inşa edilmiş depreme dayanıklı, peyzaj mimarisi ve özel iç-dış mimarisiyle yüksek yatırımı olan gözde bir bölgede. 


MANZARALI TERAS HAVUZ

 Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 15 dakika mesafede olan Park Panorama'da, sosyal etkinliklerin tümü Tuzla ve ada-deniz manzaralı terasında bulunmakta. 


Modern bir yaşamda olması gereken sosyal, sportif ve yapısal her ayrıntı, havuz, fıtness, basketbol sahası, oyun parkı, kafeterya, gezinti-dinlenme alanı, yanı başında alışveriş merkezi, güvenlik, açık-kapalı otopark sizi ayrıcalıklı hissettirecek. 


Bizim Kocaeli




Geri Dön