19 / 04 / 2024

Park Vera, ECE Türkiye'nin yöneteceği 13. alışveriş merkezi olacak!

Park Vera, ECE Türkiye'nin yöneteceği 13. alışveriş merkezi olacak!

Alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet veren ECE Türkiye, Park Vera Alışveriş Merkezi 'nin kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlendi.




İnşaatına 2012 yılında başlanan Park Vera, dört kat ve 40.000 m2 kiralanabilir alan üzerinde faaliyet gösterecek olan yaklaşık 100 mağaza, yeme içme alanı, kafe/restoranlar ile 2.500 araç kapasiteli otoparktan oluşacak. Alışveriş Merkezi'nin 2014 yılı ilkbaharında kapılarını ziyaretçilerine açması planlanıyor. Park Vera Alışveriş Merkezi'nin yatırımcısı olan Başkent A.Ş.'nin hissedarları, aynı zamanda ECE Türkiye'nin geçtiğimiz Temmuz ayında yönetimini devraldığı Acity Alışveriş Merkezi'nin de yatırımcı ortakları. Acity ve Park Vera Alışveriş Merkezlerinin toplam yatırımın hacmi, 325 milyon ABD dolan. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann: "Ankara'da Acity'nin ardından, yatırımcı grup Başkent A.Ş.'nin önümüzdeki yıl açılacak olan yeni projesi, Park Vera Alışveriş Merkezi'nin de yönetimi ve kiralama faaliyederi için ECE Türkiye'yi seçmiş olmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. 


Türk alışveriş merkezleri sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübemizle, her iki alışveriş merkezini de gerek müşterilerimiz, ge-rek perakendeciler ve gerekse yatırımcılarımız için başarıyla konumlandıracağımıza inanıyoruz" dedi. Park Vera, ECE Türkiye tarafından yönetilecek olan 13. alışveriş merkezi olacak


Hürses


Geri Dön