27 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat Ankara'da yüzde 25 daha az inşaat yapacak!

Pasifik İnşaat Ankara'da yüzde 25 daha az inşaat yapacak!

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara'da proje değişikliğine gitti. Firma, toplam hasılat büyüklüğü 4.2 milyar lira olan karma yapıda 17 blok inşa edilecek..



Pasifik İnşaat, Merkez Ankara'da proje değişikliğine gitti. Şirket, proje alanında yüzde 25 daha az inşaat yapacak. Toplam hasılat büyüklüğü 4.2 milyar lira olan karma yapıda 17 blok inşa edilecek.

Pasifik İnşaat'ın Emlak Konut GYO ihalesiyle aldığı 125 bin metrekare alanda 4.2 milyar hasılatlı bir proje yapılacak. Türkiye'de tek parselde yapılan en büyük karma proje olacak Merkez  Ankara  projesinde 17 blok yer alacak. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan bu projede önceliği şehre verdiklerini söyledi. Erdoğan "Şehrin merkezi hak ettiği değerde değil. Şimdi cazibesini kazanması için önemli projeler var. Şehir parkı, kültür merkezi, adalet sarayı ve şehir hastanesi yapılıyor. Yüksek hızlı tren garı çalışmaya başladı ve metro yatırımları var. Biz de bu hareketliliği görünce projeyi revize etme kararı aldık. Yüzde 25'lik bir feragat oldu." dedi. Projede 1300 ofis, 1400 konut ve 1 otel yer alacak.

 


Geri Dön