23 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu Eski İzmir'e mağaza açtı!

Pehlivanoğlu Eski İzmir'e mağaza açtı!

Pehlivanoğlu Eski İzmir 'deki mağazasını hizmete sundu. Mağazanın açılış kurdelasını ise Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ile Bekir Pehlivanoğlu, Muharrem Pehlivanoğlu ve Hanif Pehlivanoğlu kesti...




Pehlivanoğlu marketler zincirinin 119'uncu mağazası Eski İzmir'de hizmete açıldı. Mağazanın açılış kurdelasını Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ile Bekir Pehlivanoğlu, Muharrem Pehlivanoğlu ve Hanif Pehlivanoğlu kesti. Davul, zurna ve halk dansları gösterileri eşliğinde yapılan törende vatandaşa lokma, ekmek ve birçok promosyon ürün dağıtıldı. 


Eski İzmir'de ilk, Ege'de 119'uncu mağazayı hizmete açmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Hanif Pehlivanoğlu, bundan sonraki mağazayı Karşıyaka'da hizmete açacaklarını söyledi. 2014 yılının ortasına kadar mağaza sayısını 150'ye ulaştırmayı planladıklarını dile getiren Pehlivanoğlu, "370 metrekare büyüklüğündeki Eski  İzmir  mağazamızda 15 personel hizmet verecek. Pehlivanoğlu'nun fiyattaki, ürün ve hizmet kalitesindeki farkını burada da kanıtlayacağız" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön