25 / 04 / 2024

Pendik Marmara Royal Projesi'nde 1000 TL taksitle!

Pendik Marmara Royal Projesi'nde 1000 TL taksitle!

Pendik Marmara Royal Projesi'nde 20 bin TL peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor, taksitler 1000 TL'den başlıyor...



Yapımına Ekim 2010'da başlanması planlanan Pendik Marmara Royal Projesi'nde, teslimlerin inşaattan 8 ay sonra yapılması planlanıyor. Marmara Royal Residence'ın arsa alanı 7 bin 501, inşaat alanı ise 28 bin metrekare.

Pendik Marmara Royal Residence'ta 220 konutun yer alacağı duyuruldu. Marmara Royal Residence'ta konutların alanları 52 ile 140 metrekare arasında değişecek.

Açık havuz, fitness center, sauna,çocuk oyun alanları, her daireye kapalı otopark alanının yer aldığı Marmara Royal'de fiyatlar 90 bin TL'den başlıyor, 392 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Marmara Royal'de 20 bin TL peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor. Taksitler 1000 TL'den başlıyor.

Marmara Denizi ve Adalar manzaralı bir proje olan Marmara Royal Konutları E- 5 karayoluna 500 metre, E5 Tersane Kavşağına 1 kilometre mesafede inşa edilecek. Marmara Royal Evleri, 13 katlı 2 bloktan meydana gelecek ve projede home ofis,kreş, ticari ve residans hizmetleri sunulacak.

Marmara Royal'de  resepsion, vale, kuru  temizleme, temizlik hizmetleri, health care, 24 saat güvenlik ve diğer residence hizmetleriyle eksiksiz bir yaşam konsepti sunuyor.

Pendik Gözdağı'nda Özka Ortaklar tarafından hayata geçirilecek olan proje, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi gibi seçkin eğitim kurumları,  Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Tübitak ve Marin Türk (Pendik Marina)  bölgeye yakın konumlarda yer alıyor

www.marmararoyal.com 

216 5981216

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön