18 / 04 / 2024

Pendik Sinerji İstanbul Residence projesinde 139 bin TL'ye!

Pendik Sinerji İstanbul Residence projesinde 139 bin TL'ye!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

30 Ağustos tarihine kadar geçerli mobilya ve beyaz eşyalı daire kampanyasının yer aldığı Sinerji İstanbul Residence, 18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Sinerji İstanbul Residence'ta daireler 78 metrekare ile 117 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Dairelerin satış sürecine devam edilen Sinerji İstanbul Rezidans, 18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Tek bloktan oluşan Sinerji İstanbul Residence Pendik'te, 30 Ağustos tarihine kadar geçerli olan kampanyada daireler mobilyasından beyaz eşyasına perdesine kadar dayalı döşeli teslim ediliyor.


Pendik Sinerji İstanbul Residence projesinde 139 bin TL ye!


Bloğun 15 katlı olarak dizayn edildiği Pendik Sinerji İstanbul Residence'ta; Türk hamamı, çocuk oyun alanları, squash, cep sineması, merkezi ısıtma, yüzme havuzu, yürüyüş parkları, hobi odası, kamelyalar gibi sosyal olanaklar mevcut.


Firma bünyesinde 24 ay sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan Pendik Sinerji İstanbul Rezidans'ta satışta olan dairelerin fiyatları 139 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor.


Teslimlerin 2014 yılında yapılması öngörülen Pendik Sinerji İstanbul Residence projesinde 158 adet daire ve 12 ticari birim bulunuyor. İstanbul Pendik'te yaşama geçirilen proje,  Anadolum İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor.


Telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: http://www.sinerjiresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön