25 / 04 / 2024

Pendik The Holl lansman fiyatlarıyla satışta! 357 bin TL'ye!

Pendik The Holl lansman fiyatlarıyla satışta! 357 bin TL'ye!

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Pendik The Holl projesinde ön talepler toplanıyor. Projede 75 metrekare home ofislerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 



The Holl, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Pendik’te, E5 üzerinde hayata geçiyor. Ofis ve home ofis standartlarını rezidans hizmetleri ile daha da yükselten Pendik The Holl, Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat ortaklığı ile hayata geçiriliyor. 

 

Doktor, avukat, mimar, tasarımcı gibi küçük ofis ve home ofis kullanıcıları ile büyük ofis talebi olan şirketleri birlikte düşünerek tasarlanmış butik bir proje olan The Holl, Marmara Denizi ve eşsiz Adalar manzarasına hakim. 

 

Pendik The Holl lansman fiyatlarıyla satışta! 357 bin TL ye!

 


Tavan yükseklikleri 3,30 metre The Holl, günün her saati güneşin dairenizin içinde olduğu, havadar ve ferah bir yaşam vadediyor.

 

Adres bilgileri kapsamında The Holl, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yüksek Hızlı Tren İstasyonu, Kadıköy Metrosu gibi önemli ulaşım sistemlerinin merkezinde bulunuyor. 

 

Pendik The Holl lansman fiyatlarıyla satışta! 357 bin TL ye!
 

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat’ın Anadolu Yakası’ndaki ilk projesi olan The Holl'de 75 metrekare home ofislerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 

 

The Holl, modern ve ferah mimarisi, ofis ve home ofis kullanım alanları, rezidans hizmetleri, ortak toplantı salonları, katve teras lounge’ları, spor ve etkinlik alanlarıyla Anadolu Yakası’nın hem havasını hem de iş hayatını tümden değiştirmeye geliyor.

 

Ön taleplerin toplandığı The Holl projesinde teslimler 2019 yılının Temmuz ayında yapılacak. 

 

Pendik The Holl lansman fiyatlarıyla satışta! 357 bin TL ye!


 

Adres: E-5 Yanyol Caddesi No:180 Kaynarca, Pendik - İstanbul
T. (216) 483 4655

 

Web: http://theholl.com.tr/


Geri Dön