20 / 04 / 2024

Pera GYO Karaköy'deki VI. Vakıfhan binasının kira sözleşmesini yeniledi!

Pera GYO Karaköy'deki VI. Vakıfhan binasının kira sözleşmesini yeniledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın varlıkları arasında yer alan Karaköy'deki VI. Vakıfhan ismiyle maruf binanın kira sözleşmesi 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldı ve yeni bir sözleşme imzalandı...



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Vakıflar Genel Müdürlüğü Kiralama Sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Pera GYO tarafından, varlıkları arasında yer alan Karaköy'deki VI. Vakıfhan ismiyle maruf binanın Şubat 2020 tarihinde sona eren kira sözleşmesi, mevcut kiracının öncelik hakkını düzenleyen Vakıflar mevzuatına uygun olarak 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldı ve yeni bir kira sözleşme imzalandı.

Pera GYO'nun KAP açıklaması: Halihazirda sirketimizin restore et-islet-devret modeli ile uzun sureli kiralama yontemi ile varliklari arasinda yer alan Istanbul Beyoglu Karakoy'deki VI. Vakif Han ismiyle maruf binanin Subat 2020'de sona eren kira sozlesmesi, mevcut kiracinin oncelik hakkini duzenleyen Vakiflar mevzuati uygun olarak simdilik 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatilmis ve bu yonde yeni bir kira sozlesmesi imzalanmistir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Geri Dön