18 / 04 / 2024

Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İnan Şahin tarafından kuruldu.



Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İnan Şahin tarafından kuruldu.


Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-) T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından ruhsatlandırılacak olan her türlü Tıbbi Beşeri Ürünler, Hayvan Sağlığına Yönelik Tıbbi Ürünler, Tıbbi Medikal Cihaz, Kozmetik Ürünler ve Takviye Edici Gıdalarının araştırma-geliştirme faaliyetleri, ruhsatlandırma faaliyetleri, klinik çalışmalar ve endüstriyel üretimlerine yönelik danışmanlık hizmetlerinin verilmesi 2-) T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından ruhsatlandırılacak olan her türlü Tıbbi Beşeri Ürünler, Hayvan Sağlığına Yönelik Tıbbi Ürünler, Tıbbi Medikal Cihaz,Kozmetik ürünler ve Takviye Edici Gıdalarının ruhsatlandırılması, toptan alımı, satımı, ithalatı, ihracatı ve fason olarak üretimlerinin yaptırılması 3-) GLP ve GCPye uygun Biyoyararlanım-Biyoeşdeğerlik çalışmalarını yapmak ve yaptırmak, GMPye uygun ilaç geliştirme amacı ile potens değerlendirmesi, disolüsyon (çözünme hızı) çalışmaları, impürite ve ilgili bileşikler, nem, metal, kalıntı solvent, fiziksel ve kimyasal testler, stabilite testleri ve müşteri odaklı diğer test metotlarının geliştirilmesi, validasyonu ve uygulanması 4-) Her türlü beşeri, hayvani, zirai ve tarımsal ilacın, biyolojik ürünlerin, kan ürünlerinin ve aşıların toptan alımı, satımı, ithalatı, ihracatı ve fason olarak üretimlerinin yaptırılması Şirket bu amaç ve maksatlarını gerçekleştirmek için; 1-) Şirket konusu ile ilgili ilgili olarak ithalat, ihracat, dahili ticaret, toptancılık, perakendecilik, ürünlerin dağıtım, sevk ve pazarlama işlevi ile ilgili ticari mümessillik, distribütörlük, acentelik, bayilik alabilir ve verebilir. 2-) Yurtiçi ve yurtdışında eğitim, araştırma gibi konularda bireysel yada gruplar halinde organizasyonlar yapabilir yada yapılan organizasyonlara dahil olabilir. 3-) Şirket konusu ile ilgili olarak fabrika, imalathane ve atölyeler, tesisler, satış mağazaları kurabilir ve işletebilir. 4-) Şirket konusu ile ilgili her türlü mal ve hizmetleri, makine araç ve gereçleri, taşıt araçlarını iktisat edebilir. 5-) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.


Geri Dön