28 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul, Londra'dan 4 ödülle döndü!

Piyalepaşa İstanbul, Londra'dan 4 ödülle döndü!

Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul sektöründe dünyanın en prestijli projelerinin yarıştığı International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) tarafından farklı kategorilerde dört ödülün sahibi oldu.



Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul sektöründe dünyanın en prestijli projelerinin yarıştığı International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) tarafından farklı kategorilerde dört ödülün sahibi oldu.


Piyalepaşa İstanbul International Property Awards’da; ‘En İyi Örnek Daire İç Mimari Tasarımı’, ‘ En İyi Karma Kullanımlı Proje İç Mimari Tasarımı’ ve ‘En İyi Gayrimenkul Pazarlaması’ kategorilerinde aldığı üç ödülün yanı sıra kıtaların yarıştığı “En İyi Örnek Daire İç Mimari Tasarımı” kategorisinde dördüncü ödülü de alarak Avrupa’nın en iyisi olmak için yarışacak.


Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 25. Yılı gerçekleştirilen ve dünyanın en prestijli projelerinin yarıştığı gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden International Property Awards’tan dört ödülle döndü. 27 Ekim gecesi Londra’da gerçekleşen ödül töreni öncesinde projeler 70 uzman kişiden oluşan uluslararası jürinin elemesinden geçti.


Adnan Polat: “Piyalepaşa İstanbul uluslararası arenada da başarısını kanıtladı”

Polat markasının 60 yıllık tecrübesiyle İstanbul’un en eski, tarihi ve merkezi semtlerinden Piyalepaşa’da hem İstanbul’un hem de bölgenin ihtiyaç duyduğu bir projeye imza attıklarını ifade eden Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, aldıkları bu ödüllerin Piyalepaşa İstanbul'un dünya çapında da prestijli bir proje olduğunun bir kere daha kanıtlandığını vurguladı. Londra'da düzenlenen ödül töreninde konuşan Polat; “Geçtiğimiz aylarda temel atma töreniyle birlikte önemli bir aşama kat ettiğimiz Piyalepaşa İstanbul, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi görmektedir. International Property Awards’tan dört ödül almamız da bu başarının göstergesidir. Projemizin dünyanın saygın kuruluşları tarafından da takdir edilmesi ne kadar başarılı ve sürdürülebilir olduğunun da kanıtıdır“ dedi.


Polat markasının deneyimi ile hayata geçen Piyalepaşa İstanbul, dünya çapında katılımın olduğu, farklı ülkelerdeki en iyi projelerin değerlendirildiği International Property Awards tarafından; ‘En İyi Örnek Daire İç Mimari Tasarımı’, ‘En İyi Karma Kullanımlı Proje İç Mimari Tasarımı’ ve ‘En İyi Gayrimenkul Pazarlaması’ ödülüne layık görüldü. Bununla birlikte, Dünya çapında tüm kategori liderlerinin katılacağı, Avrupa’nın ‘En İyi Örnek Daire İç Mimari Tasarımı’ ödülü için de beş yıldız alarak yarışmaya hak kazandı.


1995 yılından bu yana düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden olan International Property Awards’ta 70 kişilik jürinin zorlu bir değerlendirme sürecinden geçerek ödüllerini alan Piyalepaşa İstanbul, mimarisiyle şehrin merkezinde fark yaratan bir proje olduğunu bir kez daha ortaya koydu.


International Property Awards’tan dört ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul son olarak geçtiğimiz günlerde 28. Kristal Elma’da da farklı kategorilerde 4 ödüle layık görüldü. Piyalepaşa İstanbul, Dayanıklı Tüketim kategorisinde Bronz, Ev, Konut, Mobilya Dekorasyonu kategorisinde Bronz, Büyük ve Küçük Ölçekli Ambient kategorisinde Gümüş, Açıkhava Kullanımı kategorisinde Bronz Elma’nın sahibi oldu.


Geri Dön