26 / 04 / 2024

Pizzabulls Londra'da şube açıyor!

Pizzabulls Londra'da şube açıyor!

Pizzabulls yurtdışında ilk mağazasını İngiltere'nin Londra şehrinde açıyor. Pizzabulls açmayı planladığı 5 şube için toplamda 500 bin sterlin yatırım yapacak.



Türk markası Pizzabulls yurtdışına açılıyor. Yurtdışı hamlesini mayıs ayında İngiltere’nin Londra şehri ile başlatacak olan şirket, ABD, Çin ve Rusya pazarını da radarına aldı. Şirket, İngiltere’de açmayı hedeflediği 5 şube için toplamda 500 bin sterlin yatırımda bulunacak. “Yurt dışına açılma zamanımız geldi. Dünyanın en büyük pizza tüketicisine Türk pizzası yedireceğiz” diyen Pizzabulls CEO’su Cavit Can Kırbeyi, şirketi dünya markası yapmak istediklerini kaydetti.


Kırbeyi, İngiltere’de pizza tüketiminin her yıl yüzde 5 büyüdüğünü, bu pazarda olmanın kendileri için çok iyi bir deneyim olacağını aktardı. Türkiye’de 43 şubesi bulunan Pizzabulls’un bu yıl 70, 2018’de de 100 şubeye çıkarmayı hedefl ediklerini vurgulayan Kırbeyi, İstanbul’da 100 şubeye ulaşmak istediklerini, bunu da 2019 yılı sonunda başarabileceklerine dikkat çekti. Bu yıl özellikle İç Anadolu Bölgesi’ne açılacaklarını söyleyen Kırbeyi, Ankara, Sivas, Bursa, Malatya, Antalya, İzmit, Kayseri, Konya ve Adapazarına şube açacaklarını ifade etti.


Satışlarının yüzde 60’ı


Yemeksepeti’nden Altyapıya 1 milyon dolar yatırım yaptıklarını dile getiren Kırbeyi, şunları söyledi: “Marka ciromuzu da yüzde 50 artırdık. Geçen yıl 50 milyon TL ciro yaptık. Satışlarda yüzde 85, şubede yüzde 15 büyüdük. Gelecek yıl hedefimiz 70 milyon TL. Ayda 1 milyon broşür dağıtıyoruz. Basketbolda sponsorluk düşünüyoruz. Satışlarımızın yüzde 60 Yemeksepeti üzerinden gerçekleşiyor. Yemeksepeti’nde İstanbul’da en çok pizza satan firmayız. Karadeniz'de 3 şube açacağız. Pizzabulls şubelerinde günde 10 bin pizza satılıyor. Gelecek yıl 15 bin pizzaya çıkacak. Şu an 700 çalışanımız var. 2018'te bin kişi istihdam edeceğiz.”


Dünya


Geri Dön