26 / 04 / 2024

Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı!

Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı!

350 milyon dolar yatırım bedeli ile İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Bornova'da hayata yükselen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı seçim sonrasına kaldı.




 Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri açılır kapanır ilk alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan ve Kavuklar imzası ile Bornova'da yükselen Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı.


Kasım ayı ortasında açılacak olan Point Bornova AVM, uluslararası pek çok markayı ilk kez İzmir’e getirecek. İnşaatı tamamlandığında 200 metre yüksekliğe ulaşacak olan proje Merkezi Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin de İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak.


Kavuklar Point Bornova AVM hangi markalar var?


Point Bornova AVM’de yer alacak 160 mağaza arasında İzmirlilerin merakla beklediği markalar da yer alacak. Vakko, İzmir’deki ikinci mağazasını yaklaşık 700 metrekare büyüklüğünde Point Bornova AVM’de açacak, İzmir’in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da olacak.  Point Bornova AVM, Weekend by Maxmara, Furla gibi A plus markalara mekan sağlarken AVM içinde yer alacak EA7 Emporio Armani, Armani Jeans, KIEHL’S , Sportsoul, Scotch&Soda ve Carrefour Gourmet gibi markaları ilk kez İzmirlilerle buluşturacak. Bu markaların yanı sıra her AVM’de yer almayan ancak Türk tüketicisi tarafından büyük talep gören Lacoste, Gant, SuperStep ve Nautica markaları da Point AVM’de alışveriş tutkunlarını karşılayacak.



Point Bornova künye:


Proje Adı: Point Bornova

Firma: Kavuklar Gayrimenkul Yatırım

Arsa Yüz Ölçümü: 31.130,06 m2

AVM İnşaat Alanı: 158.570,21 m2

Tower İnşaat Alanı: 124.391,38 m2

Toplam İnşaat Alanı: 282.961,59 m2



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön