23 / 04 / 2024

Polisan Wood Wood serisi ile bahçelere özgün dokunuşlar getiriyor!

Polisan Wood Wood serisi ile bahçelere özgün dokunuşlar getiriyor!

Polisan’ın Wood and Wood serisi geniş ürün yelpazesi ile bahçelerdeki ahşap ve teak mobilyaların, metal ve doğal taş aksesuarların hem ömrünü uzatacak hem de bahçelere özgün dokunuşlar getirecek.



Güzel havaların gelmesiyle birlikte bahçe ve teraslarda da hazırlıklar başladı. Şehrin kalabalığından uzak, yorgunluğu keyfe dönüştürecek bahçeler, Polisan’ın doğa örtüsündeki doğal ağaç gövdesi renklerine uyum sağlayan Wood and Wood Anti Aging Ahşap Koruyucusu ile gözlerinizi de şenlendirecek. 

Gün içerisinde ışık ve gölge oyunları, dış mekanlardaki ahşaplara büyülü bir değişkenlik kazandırır. Sabah saatlerinde daha mavimsi, akşam saatlerinde daha turuncumsu olan spektrum parlak yüzeylerde kendisini daha belli ederken, renk uyumunun çok önemli olduğu durumlarda daha mat özellikte malzemelerle ahşapların korunması önem kazanır.  Polisan’ın Wood and Wood Anti Aging Ahşap Koruyucusu ile bahçe mobilyaları hem korunacak hem de renklenecek.     

“Maun”, “Naturel Yeşil”  ve “Yeşil” renkli Wood and Wood Ahşap Verniği

Çocuklarınıza özel bir oyun alanı yaratmayı planladıysanız mevcut doğa renkleriyle kontrast yaratacak “Maun” renkli Wood and Wood Ahşap Verniği, enerjilerini yükseltecek, hareketlerini hızlandıracak. Sakin bir alan yaratmak, okumaya, çalışmaya, hobilere odaklanmaya ortam yaratmak için ise,  doğa ile zıtlık yaratmayacak “Naturel Yeşil”  ve “Yeşil”  en uygun alternatif vernik renkleri olacaktır. 




Geri Dön