29 / 03 / 2024

Praktiker, Elazığ'da mağaza açtı!

Praktiker, Elazığ'da mağaza açtı!

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.



Praktiker Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Pratik Elazığ, 500 metrekare büyüklük ve 6 binin üzerinde ürün ile bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Praktiker Pratik Elazığ’ın açılış töreni Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Praktiker Pratik Elazığ mağazası yatırımcısı Müteahhit Cebrail Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Beyzade Efendi Bulvarı üzerinde açılan yeni yapı market, geniş ürün gamı ile hizmet veriyor.


Doğu Anadolu’nun en ‘Pratik’ yapı marketi


Açılışta konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, “Doğu Anadolu’ya Elazığ ile giriş yaptık. Praktiker Pratik Elazığ, şehrin ve bölge halkının ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacını karşılayabileceği bir yapı market oldu” dedi. Praktiker’in aynı hızla büyümesini sürdüreceğini ifade eden Kutlu, 2015 yılı sonunda Türkiye’de 40 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.


Geri Dön