25 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis muadili olmayan tek yatırım aracı!

Premier Kampüs Ofis muadili olmayan tek yatırım aracı!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

İstanbul'un tam merkezindeki konumu, iş hayatına getirdiği yenilikleri, sosyal olanakları ve eşsiz mimarisiyle herkesin yer almak istediği Premier Kampüs Ofis 150 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor...



Fer Yapı güvencesiyle hayata geçirilen  Premier Kampüs Ofis  projesi 20 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Premier Kampüs Ofis İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükseliyor. 


Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te yer alan küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta boy ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında ve büyük ofisler ise 10 bin metrekare alan büyüklüğüne sahip. 



150 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis Kağıthane'de teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.


Premier Kampüs Ofis'in sosyal olanakları arasında sağlık merkezi, hobi odaları, SPA, kapalı otopark, parti odası ve toplantı odaları mevcut. 



Fer Yapı projesi Premier Kampüs Ofis Şişli- Kağıthane Tüneli'nden çıktıktan sonra, İmrahor Caddesi üzerinde, Başbakanlık Milli Arşiv binasının 100 metre ilerisinde, Kağıthane Belediyesi'nin karşısında konumlanıyor. 


Telefon: (0212) 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön