28 / 03 / 2024

Prestige Group, Üsküdar Prestige Konakları'nı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Prestige Group, Üsküdar Prestige Konakları'nı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Üsküdar Prestige Konakları, Prestige Group'un düzenlediği lansman ile görücüye çıkarıldı. Prestige Group, Prestij Konakları'nı tanıttı. İşte Üsküdar Prestige Konakları lansmanında yaşananlar, www.emlakkulisi.tv farkıyla...



Prestige Group, Üsküdar Prestige Konakları'nı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

 

PRESTİGE GRUP, ÜSKÜDARDAKİ KONAKLARLA KENDİNE MARKA YAPACAK!

Gıda sektöründe faaliyet gösterdikleri 20 marketlik Prestige Marketlerini İttifak Holdinge bağlı Adeseye devrettikten sonra baba mesleği olan inşaata biraz daha ağırlık veren Prestige Grup, Üsküdarda geliştirdiği 20 konutluk lüks Üsküdar Prestige Konaklarını 5 bin dolar ile 7 bin dolar fiyat aralığından satışa çıkardı. 12 Kasımdan bu yana resmi olarak müşterileri ile buluşan projede 6 konut sahiplerini bulurken 14 konutun Mart 2012 tarihine kadar bitmesi bekleniyor. Bir diğer beklenti ise son konutların metrekare fiyatlarının 10 bin doları görmesi. Bunun için son 10 konut, müşterisi olsa bile satılmayarak Şubat 2012ye kadar elde tutulacak.

LÜKS KONUTTA İLK PROJE

Bu zamana kadar özellikle al-sat şeklinde iş merkezi ve konut yaptıklarını belirterek sözlerine başlayan Prestige Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Öztürk, bu projenin lüks konut anlamında ilk çalışmaları olduğunu kaydetti. Bu zamana kadar Anadolu yakası, Ümraniye, İzmit ve Adapazarı gibi bölgelerde iş merkezleri yaptıklarını kaydeden Öztürk, artık lüks konut yapımına ağırlık vereceklerini ve 2015 yılına kadar 500 konut yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Toplu konut türü projelere girmek istemediklerini dile getiren Öztürk, şu anda Kandillide Villa City isminde bir konut projeleri ve farklı iş merkezi projeleri olduğunu söyledi.

YATIRIM BEDELİ 25 MİLYON DOLAR

Geçen yıl İBB tarafından imar hakları ile satışa sunulan 2 bin 500 metrekarelik arsayı 14 milyon dolara başka ellerden satın aldıklarını kaydeden Öztürk, Projeye toplam 25 milyon dolarlık bir yatırım bedeli ayırdık. Arsanın imar hakları olduğu için çok kısa bir sürede kaba inşaatı tamamlandı. İnşaat 1 Haziran 2011 tarihinde başladı ve 6 ayda bu hale geldi. Teslim tarihi olarak da Mart 2012yi planlıyoruz. Yani proje 10 ayda tamamlanacak dedi.

BOĞAZİÇİ SİTESİ

Projenin ayırt edici özelliği olarak Çengelköy ile Salacak arasında site türü bir arsanın bulunmadığına dikkat çeken Öztürk, Arsanın ortalama 100 metre civarında Boğaz cephesi var. Bu bile son derece önemli bir özellik. Site 4 blokta 20 konut olacak. Konutların kullanım alanları 300 metrekare ile 370 metrekare arasında değişecek. Toplam inşaat alanı ise 7 bin metrekare. Ara kat, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak 3 tür konutun yer alacağı projede küçük metrekareli konutlara yer ayırmadık dedi.

ETİKET ARAYIŞI

Üsküdar Prestige Konaklarının kendileri için etiket olmasını istediklerini ve bu yüzden bir takım özellikler yüklediklerini ifade eden Öztürk, para kazanmaktansa belli bir insan yapısına hitap eden, aile yaşamını ağırlıkta olacağı, komşuluk ilişkilerine özen gösteren butik bir site kurguladıklarını belirtti.

Projede her konut için 3 araçlık otoparka ilaveten kiler türü 15 metrekarelik bir alanın da tahsis edildiğini söyleyen Öztürk, her türlü sosyal tesisin sitede de alacağını kaydetti. Fiyatı ödeyen herkesin konut alamadığının özellikle altını çizen Öztürk, Proje belirginleşmeye başladıktan sonra bir ayda bizzat 410 kişi ziyaret etti. Satın almak isteyenlere de randevu veriyor ve ofisimizde kendilerini tanıdıktan sonra kriterlerimize uygun oldukları takdirde satışı gerçekleştiriyoruz. Yani konutu alacak kişinin yatırım amaçlı hareket etmemesi, diğer komşulara uygun olması, aile yaşantısının olması gerekiyor. Bu zamana kadarda siyasetçi, işadamı ve sporcu gibi müşterilerimiz oldu dedi.

Projeyi anahtar teslimi olarak verdiklerini belirten Öztürk, Belirlediğimiz belli markalar var. Onların dışına çıkmıyoruz. Yani natamam olarak konutu almak ve kendi isteğine göre dekore ettirmek isteyenlere hayır diyoruz. Yabancı müşterilere, Araplara, İngilizlere, yılda belli bir süre kaldıktan sora evini boş tutacaklara konut satmıyoruz. Daha küçük metrekarelerde ev almak isteyenlere, otel olarak işletmek isteyen markalı otellere de hayır dedik. Başta dediğim gibi, burasının belli bir tarzı olmasını ve bunu muhafaza etmesini istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz diyerek sözlerini bitirdi.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön