25 / 04 / 2024

Prestij Park'ta teslimler Aralık 2014'de gerçekleşecek!

Prestij Park'ta teslimler Aralık 2014'de gerçekleşecek!

İstanbul Esenyurt' ta 350 bin metrekarelik alanda 26 bloklu Prestij Park projesinin inşaatını sürdüren Bak Yapı, kampanya kapsamında dairelerini 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Konut teslimleri Aralık 2014'de gerçekleşecek...






İstanbul Esenyurt'ta 350 bin metrekarelik alanda 26 bloklu Prestij Park projesinin inşaatını sürdüren Bak Yapı, kampanya kapsamında dairelerini 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Firma tarafından proje kredisi sunulduğundan piyasaya göre daha uygun konumda faiz oranlan sunulan projede alıcılara Akbank, İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi Bankası, Türkiye Finans kredi desteği sağlıyor. İnşaat ve satış oranının hızına bazen de yılbaşı gibi özel günlerde kampanyalar düzenleyen firma, yaptığı kampanyalarla şu ana kadar satışlarının yüzde 20'ye yakın bir katkı sağladı. 26 bloktan oluşan projede 1 + 1, 2+1, 3+1 tipinde daire seçenekleri mevcut. En küçük dairenin 90 metrekare büyüklüğünde olduğu projede 1 + 1 dairelerin satış fiyatı 129 bin TL iken 3+1 dairelerin fiyatı 199 bin- 279 bin TL arasında. Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferhat Bakgör, İstan-, bul Prestij Park projesinde inşaatın yüzde 40'ını, satışların da yüzde, 70'ten fazlasını tamamladıklarını belirterek, "2 bin 392 konuttan oluşan projede hemen tapu verebiliyoruz. Yaşam başlamasıyla yüzde 7080 prim yapmasını beklediğimiz projenin ilk etabı Aralık 2014 tarihinde teslim edilecek" dedi. 


Ortadoğulu kampanya yerine güven arıyor Şirket ayrıca Bursa'da da yeni bir projeye de başlıyor. Kampanya kapsammda hem yatırımcının hem oturumcunun daire aldığını belirten Bakgör, "Projelerimizden satın alan Ortadoğu kökenli yabancı yatırım-, cılar da var. Onlar kampanya ko-, şullanndan ziyade dolandırmayacakları, tapularına hemen kavuşacakları ve prim elde edebilecekleri konutları bulmanın derdindeler"' açıklamasını yaptı. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön