25 / 04 / 2024

Priyanka Chopra: Ev satın almak yapılacaklar listemde!

Priyanka Chopra: Ev satın almak yapılacaklar listemde!

2000 yılında Dünya Güzellik Yarışması birinci olan Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra, yapılacaklar listesinde ev satın almak olduğunu açıkladı.



2000 yılında Dünya Güzellik Yarışması birinci seçilen Bollywood'un ünlü oyuncusu Priyanka Chopra,  Vogue dergisinin Hindistan edisyonu için objektif karşısına geçti.

Sputniknews'ta yer alan habere göre; dergiye kapak pozu veren 37 yaşındaki oyuncu verdiği röportajda gelecek planlarından bahsetti. 26 yaşındaki şarkıcı Nick Jonas ile hem Hristiyan hem de Hindu geleneklerine uygun olarak gösterişli üç farklı düğünle evlenen Chopra, “Bir ev satın almak ve bebek sahibi olmak yapılacaklar listemde yer alıyor” diye konuştı. 

Yatay şehirden ev almak istediğini dile getiren Chopra “Mumbai ve New York gibi iki dikey şehirde evlerim var. Los Angeles daha yatay bir şehir. Benim için ev, sevdiğim insanların etrafımda olduğu, mutlu hissettiğim yerdir” dedi.

20’li yaşlarının çok daha ‘endişeli’ geçtiğini ifade eden  Chopra, 30’lu yaşlarında ‘daha fazla ana odaklanmak istediğini’ kaydetti.


Geri Dön