25 / 04 / 2024

Pronet’ten yaşlıların güvenliği için Panik Butonu!

Pronet’ten yaşlıların güvenliği için Panik Butonu!

Pronet, Yaşlılara Saygı Haftası’ nda mobil uygulaması Panik Butonu’nun önemine dikkat çekiyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan Pronet Panik Butonu, yaşlıların acil durumlarda yardım istemelerini kolaylaştırıyor.



Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet, ücretsiz olarak kullanıma sunduğu Panik Butonu’nun önemine Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle dikkat çekiyor. iPhone ve Android sahiplerinin kolayca kullanabildiği ücretsiz uygulama sayesinde, kullanıcılar acil durumlarda tek bir dokunuşla yakınlarından yardım isteyebiliyor.


Pronet abonesi olsun olmasın dileyen herkesin yararlanabildiği Panik Butonu, tek dokunuşla kullanılabiliyor. Kullanıcı herhangi bir acil durumda uygulamayı açarak ‘Panik’ yazılı butona tıkladığı anda önceden belirlenen iki kişiye SMS gönderiliyor. Gönderilen mesajda, kullanıcının o an bulunduğu konum, adres ve koordinat olarak bildirilerek yakınlarının durumdan haberdar edilmesi sağlanıyor. 


2012 yılında Kristal Elma Reklam Ödülleri Yarışması’nda Mobil Uygulama kategorisinde Kristal Elma kazanan Pronet Panik Butonu, Apple App Store ve Google Play’den ücretsiz indirilebiliyor. 



Geri Dön