27 / 04 / 2024

Propa İnşaat Zincirlikuyu ve Kartal'a yeni proje yapacak

Propa İnşaat Zincirlikuyu ve Kartal'a yeni proje yapacak

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, 2010 yılında Kartal ve Zincirlikuyu'da projeye başlayacaklarını söyledi.



Her iki projenin de tasarım aşamasında olduğunu belirten Özçiçek, "İki projemizin birleşik büyüklüğü olarak da 53 milyon TL gibi bir tutarı ifade edebiliriz" dedi. Özçiçek, iki yeni projeyi eşzamanlı olarak lanse edeceklerini belirtti. 2010 yılında hayata geçirekleri projelerden ilkinin Propa Rezidans Kartal olduğunu açıklayan Özçiçek, projenin Kartal Soğanlık'ta 17 katlı 2 blokta 224 rezidans/home-office'ten oluşacağını kaydetti. Özçiçek, Zincirlikuyu'da planladıkları proje de 2010 yılının ilk çeyreğinde lanse edeceklerini açıkladı.

2010'da stoklar eriyecek
Özçiçek, "2010'da ertelenen konut ihtiyacı talebe dönüşecek, yatırımcı ise enflasyondan korunmak için tekrar gayrimenkul yatırımına dönecek" dedi. Krizin etkilerinin 2010'un 2. çeyreğinden itibaren azalacağını söyleyen Özçiçek, "Konut ihtiyacını erteleyen tüketiciler alıma geçecek, şirketler stoklarını eritecek, fiyatlar artacak. Faizlerin ise 6 aylık süreçte yükseleceğini tahmin etmiyoruz" dedi.

İki projeye 53 milyon TL
Geride bıraktığımız yılı yüzde 20 büyümeyle kapatan Propa, 2010'da Kartal ve Zincirlikuyu'da iki proje gerçekleştirecek. Projelerin toplam yatırım tutarı 53 milyon TL olarak açıklandı

Sabah Emlak


Geri Dön