23 / 04 / 2024

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.




Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da inşa edilen Propa Plus Residence projesi toplamda 38 adet lüks daireden meydana geliyor. Propa Plus Residence’ta son 8 daire için 515 bin TL’den başlayan indirimli fiyatlar ile satışlar devam ediyor. 

 

Butik bir proje olarak yükselen Propa Plus Residence projesinde yüzde 35 indirim uygulanıyor. Propa CEO’su Can Özçiçek proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Can Özçiçek; “Projemizden ev satın herkes prim ve kira değeri günden güne artan bir yatırımın sahibi oldu. Alırken kazanmak isteyenler için Propa Plus Residence doğru bir adres. Bu özel projeye yatırım yapan herkes kazançlı çıktı” dedi.

 

Propa Plus Residence projesi lokasyon olarak; İstanbul’un tam merkezinde Istanbloom, Zorlu Center, Astoria gibi alışveriş ve yaşam merkezlerine komşu, Levent Büyükdere Caddesi, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 

 

Projede sinema odası, Plus lounge, toplantı ve davet odası, spor salonu ve pilates stüdyosu gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. 
 

www.propaplus.com


Geri Dön