25 / 04 / 2024

Quasar “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu!

Quasar “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu!

İstanbul ’un merkezi Mecidiyeköy’de 2015 sonunda hayata geçecek olan Quasar İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards) “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu.




Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul,  Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards)  “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu.  Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan; “Quasar olarak, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3’ü Avrupa  birinciliği olmak üzere toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarı’nda ise  büyük ödüle değer görüldük. Bugün ise Uluslararası Gayrimenkul  Ödülleri’ndeki “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülü ile dünya birincisi olduk, başarımızı taçlandırdık. Dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi  Quasar İstanbul, sahip olduğu ‘ilk’ler ve ayrıcalıklarla göz kamaştırmaya  devam edecek” dedi.


Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy’de 2015 sonunda  hayata geçecek Quasar İstanbul karma projesi, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli  ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Residansı”  dalında ödüle layık görüldü. 6 Aralık 2013 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen  ödül törenine dünya gayrimenkul sektörünün önemli isimleri katıldı.


Ödül törenin ardından bir açıklamada bulunan Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi  İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Quasar olarak, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3’ü Avrupa birinciliği olmak üzere toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarı’nda ise büyük ödüle değer  görüldük. Bugün ise Londra’da Uluslararası Gayrimenkul Ödüllerinde ‘Dünyanın En İyi Rezidansı’  ödülüyle dünya birincisi olduk, başarımızı taçlandırdık. Şüphesiz Türkiye, gayrimenkul geliştirme sektöründe çok büyük aşamalar kaydediyor. Bu sürece Quasar İstanbul olarak heyecan ve  derinlik katmanın mutluluğunu yaşıyoruz; Dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar  İstanbul, sahip olduğu ‘ilk’ler ve ayrıcalıklarla göz kamaştırmaya devam edecek” dedi. Viatrans  A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, sözlerinin sonunda aynı  yarışmada “En İyi Ofis” dalında ödül alan Lapis Han Projesi ekibini de kutladı. Eylül ayında İngiltere’de gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 Avrupa, 5 Türkiye  Birinciliği yanında aldığı 2 özel takdir ödülü ile toplam 10 ödülle rekor kıran Quasar İstanbul,  Ekim ayında ise dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai'deki Cityspace  Fuarı’nda ‘En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje’ dalında gelecekteki projeler arasında büyük ödüle layık görülmüştü.


Geri Dön