25 / 04 / 2024

Rakamlarla SeaPearl Ataköy!

Rakamlarla SeaPearl Ataköy!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Şirket, geleceğin yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor



1943 yılından bugüne, insaat sektöründe her zaman güvenin, gelisimin ve basarının simgelerinden olan Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde gelistirdigi Istanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Yurt içi ve yurt dısında sayısız projeyi hayata geçiren, sadece örnek alınan projeleriyle degil, nitelikli insan gücü ve teknik altyapısıyla da sektörünün öncü markalarından biri olan Kuzu Grup, hayata geçirdigi SeaPearl Ataköy projesi ile bugünden gelecegin yasam standartlarını sekillendirmeye devam ediyor. 


SEKTÖRE ÖRNEK OLACAK 


Istanbul'un en degerli semtlerinden Ataköy'de, 2 milyar 700 milyon dolar yatırım degeriyle hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'le ilgili konusan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Yaklasık iki ay önce satısa çıkardıgımız projemiz, simdiden Türk insaat sektöründe kendine önemli bir yer edindi. Birçok yapıya örnek olacak donanıma sahip SeaPearl Ataköy'de satıslarımızın yüzde 35'lik kısmını tamamladık. Projemize alım gücü yüksek, çok özel bir kitle ilgi gösteriyor. Katıldıgı uluslararası fuarlarda yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devlerinden de tam not alan SeaPearl Ataköy; gerek konumu, gerekse ayrıcalıklarla dolu sosyal alanlarıyla lüksü algısını yeniden yorumluyor" dedi. 


DENİZLE İÇ İÇE BİR HAYAT 


Dünyanın en güzel sehirlerinden Istanbul'un en degerli kıyı seridinde inci tanesi gibi yükselen SeaPearl Ataköy, denize sıfır konumuyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Sadece deniz manzarası degil, deniz ile iç içe yasamanın benzersiz keyfini de beraberinde sunan SeaPearl Ataköy, sehrin en degerli kıyı seridindeki konumuyla Istanbul trafiginde zaman kaybetmeden, dilediginiz yere deniz yoluyla ulasım imkanı sunuyor. 


YAKAMOZUN KEYFİ BURADA 

Istanbul'un denize sıfır tek premium projesi olan ve Türkiye'nin en degerli arazisi üzerinde yükselen SeaPearl Ataköy, dostlarınızı deniz kıyısında misafir edip yakamozun keyfini çıkarma imkânı da sunuyor. Bunun yanı sıra Dünyanın en prestijli otellerinden birine komsu olup size özel ayrıcalıklardan faydalanmak ve günesin dogusunu Natural Park'ta seyredip barok bahçelerde aksam yürüyüsüyle günün yorgunlugunu atmak da projenin ayrıcalıkları olarak öne çıkıyor. SeaPearl Ataköy'de her blogun kullanımına özel fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüs ve kosu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı yer alıyor. 


KESİNTİSİZ DENİZ MANZARASI 


Projede, su ve yesil doku gibi ögeler mekânsal olarak gündelik yasama dâhil ediliyor. SeaPearl Ataköy'ün peyzaj tasarım kurgusu çagdas ve gelenekselin aynı potada yorumlanmasıyla ortaya çıkarılıyor. Projenin peyzaj plan kararlarında, barok izler tasıyan eski saray ve bahçelerden esinleniliyor. Binaların alt katlarında baslayan toprak renginin hâkimiyeti, üst katlara gittikçe açık gri ve mavi tonlara dönüserek gökyüzüyle birlesen ve kütle etkisini hafifleten bir konsept sunuyor. Bina cepheleri çagdas kent kültürünü yakalamak amacıyla, Türk kültür ve geleneginin modern bir yorumu olarak ele alınıyor. Mevcut Ataköy yerlesimine bakan arka cephelerdeki görkemli girisler kaliteli malzemelerle tasarlanıyor ve bu mimari yaklasım, cephenin asli yapısını olusturan Selçuklu yıldızının modern yorumuyla perçinleniyor. 


RAKAMLARLA SEAPEARL ATAKÖY 


53 bin 900 metrekare insaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yesil alan ve yürüyüs yollarına sahip olan projede metrekare birim fiyatları ortalama 7 bin 200 dolardan baslıyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen SeaPearl Ataköy'de, alanları 88 ila 398 metrekare arasında degisen 1+1'den 4.5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. Evrenol Architects imzalı projede, ilk teslimlerin Temmuz 2017'de yapılması planlanıyor. 


ULAŞIM AKSLARINA YAKINLIK

Atatürk Havaalanı'na 2 km uzaklıkta olan SeaPearl Ataköy'ün E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile baglantısı bulunuyor. FSM Köprüsü'ne 25, Bogaziçi Köprüsü'ne 17, Ataköy Yat Limanı'na 1 km mesafede yükselen projeye dogrudan ulasım, sahil yolu olarak da bilinen Rauf Orbay Bulvarı'ndan saglanıyor. Galeria, Capacity, Carousel, Marmara Forum, A Plus, Flyinn alısveris merkezlerine olan yakınlıgıyla dikkat çeken proje; Dünya Göz Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, International Yesilköy Hastanesi, Bakırköy Devlet Hastanelerine de yakın bir konumda yer alıyor. 



Sabah





Geri Dön