20 / 04 / 2024

Rams Yapı'dan Marmarams projesi geliyor!

 Rams Yapı'dan Marmarams projesi geliyor!

Firma: Rams Yapı

Proje: Marmarams

RAMS YAPI, şimdi İstanbul’un bir başka değerli bölgesi Esatpaşa'da yine özel, yine değerli ve yine her şeyiyle göz kamaştıran bir yaşam konseptine daha imza atıyor.



25 Eylül Pazar günü lansmana davetlisiniz


Bugüne kadar Anadolu yakasının en gözde lokasyonlarında geleceğin yaşam ve yatırım trendlerini tasarlayan RAMS YAPI, şimdi İstanbul’un bir başka değerli bölgesi Esatpaşa'da yine özel, yine değerli ve yine her şeyiyle göz kamaştıran bir yaşam konseptine daha imza atıyor. Modern kent estetiğinin genç, dinamik ve enerjik çizgilerinin özel bir yorumla hayat bulduğu bu yaşam konsepti adını Marmara’dan, ruhunu İstanbul’dan, sloganını beklentilerin ötesinden, kalitesini ise kendisi inşa eden markanın geleneklerinden alıyor. 



 Rams Yapı dan Marmarams projesi geliyor!


MARMARAMS, YEDİ KAT GÜZEL HAYAT...

RAMS YAPI güvencesiyle ‘Yedi kat güzel hayat’ sloganıyla temelleri atılan  Marmarams  projesinde 7’şer katlı 6 blokta 1+1’den 3+1’e kadar 25 farklı büyüklükteki 240 dairenin yanı sıra ihtiyaç duyulabilecek her şey bir arada yer alıyor. Proje kapsamındaki ticari alanlar sayesinde ihtiyaçlar yakınlaşıyor, hayat fazlasıyla kolaylaşıyor.


İnsan odaklı peyzaj düzenlemesi, geniş yeşil alanları, büyüleyici göleti, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, basket sahası, açık-kapalı yüzme havuzları, saunası, fitness center’ı, basket sahası, masa tenisi, bilardosu ve langırtı ile ruhen ve bedenen yenilenmeyi sağlayacak MARMARAMS, hayat standartlarının yanında yatırım anlayışına da değer katacak bir yaşam konsepti.


RAMS YAPI tarafından, yaşama sanatını bilenlere estetik, kalite, sağlamlık, güvenlik ve zevk unsurlarının bir arada sunulduğu 5810 m2 alan üzerine inşa edilen MARMARAMS projesinde, kapalı ve ortak kullanımlı otopark sistemi aynı anda sunuluyor. Proje, 7 gün 24 saat aktif olarak çalışan güvenlik kamera sistemi ve tüm giriş çıkışların denetlendiği özel güvenlik hizmetiyle fazlasıyla güvenli bir yaşam vadediyor. Tabi bu da çocuklara, onlar için tasarlanan kapalı ve açık oyun alanlarında neşeyle gülüp oynamaları için kusursuz bir ortam sunuyor.



 Rams Yapı dan Marmarams projesi geliyor!



 Rams Yapı dan Marmarams projesi geliyor!



LANSMANA ÖZEL SÜPRİZ FIRSATLAR

25 EYLÜL PAZAR GÜNÜ 13:00’TE MARMARAMS satış ofisinde gerçekleştirilecek lansman töreniyle görücüye çıkarılıp ve satışa sunulacak RAMS YAPI’nın son projesinde üstelik lansmana özel cazip fırsatlar da yer alacak.



Ayrıntılı bilgi için: 0216 316 1 316 - www.marmarams.com


MARMARAMS SATIŞ OFİSİ: 

Esatpaşa Mahallesi İbrahim Müteferika Caddesi No: 16/20 Ataşehir / İstanbul


projeye sor



Geri Dön