25 / 04 / 2024

RC Yazıcı Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

RC Yazıcı Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

RC Yazıcı Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuğçe Aykan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta Üsküdar, Acıbadem Caddesi, No:188'de kuruldu.



RC Yazıcı Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuğçe Aykan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


RC Yazıcı Konut Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı her nev'i inşaat ve taahhüt işleri ile inşaat ve yapı malzemelerinin imalat ve ticaretini yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için , 1- Şirket, inşaat yapmak üzere arsa ve araziler satın alır veya kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile bu gayrimenkuller üzerine bina inşa eder. Bağımsız bölümlerini satar veya kiraya verir. Alınan ve satılan gayrimenkuller üzerine lehte ve aleyhte her türlü ayni ve şahsi haklar tesis eder ve kaldırır. 2- Satın alınan arsa ve arazileri tevhid, ifraz yada parselasyon yaparak inşaat yapmaya uygun hale getirir. Bunları satar, kat karşılığı inşaat yaptırır veya kendi inşa eder. Bunları yaparken imar planlarına göre Belediyelere yapılması gereken bedelsiz terkleri veya satışları yapar. Yaptığı binaların kat irtifakını ve kat mülkiyetlerini kurar. 3- Gerekli görülen inşaat ve yapı malzemelerinin alım satımını yapmak üzere iş yerleri açar. Gerekli görülen malzemelerin imalatını, ithalat ve ihracatını yapar. 4- Şirket, faaliyetinin gerektirdiği iş veya inşaat makinaları ile her nevi nakil vasıtalarını satın alır, fazlalık olanları satar. Alınan ve satılan taşıtlar üzerine lehte ve aleyhte mülkiyeti muhafaza kaydı koydurabilir. 5- Şirket faaliyeti ile ilgili olarak her türlü kredi alma anlaşmaları yapar. Üçüncü kişilerin kefilliğini veya teminatlarını kabul eder. 6- Şirket faaliyet konusu ile ilgili yeni ortaklıklar kurar veya bu alanda faaliyet gösteren şirketlerin hisselerini satın alma yolu ile ortak olabilir.  



Geri Dön