20 / 04 / 2024

Real Exclusive lansman satışları başladı! Metrekaresi 6.5 bin TL!

Real Exclusive lansman satışları başladı! Metrekaresi 6.5 bin TL!

Firma: Türköz İnşaat, İttifak İnşaat,Oliv Yapı

Proje: Real İstanbul Exclusive

Real İstanbul Exclusive projesi kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor





Türköz İnşaat, İttifak İnşaat,Oliv Yapı'nın hayata geçirdiği Real İstanbul Merter projesinde yer alan Rezidans bloğu olan Exclusive lansman fiyatlarıyla satışta. Lansman fiyatları sadece bugün, Pazar ve Pazartesi için geçerli olacak şekilde metrekaresi 6 bin 500 ila 7 bin TL arasında değişiyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Toplam 5 normal bloğun bulunduğu Real İstanbul projesinde 1 de rezidans bloğu yer alıyor. Rezidans bloğu diğer bloklardan farklı olacak daha yüksek tasarlandı. 


2009 yılında başlanan ve Merter'de ulaşımı kolay bir alanda yükselen Real İstanbul projesinin rezidans bloğunda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri yer alacak. 


41 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Real İstanbul Evleri'nin son bloğu olan Real İstanbul Exclusive; 22 kat ve 100 konuttan oluşuyor. Bu blok içerisinde yer alan konutların alanları 110 metrekareden başlıyor ve 400 metrekareye kadar yükseliyor. 


Yüzde 81'i yeşil alanlardan meydana gelen Real İstanbul kapsamında toplam 417 konut yer alıyor. Rezidans dışında diğer bloklar 15'er katlı tasarlandı. Projede; süs havuzları, oyun alanları, otopark bulunuyor. 

0212 416 90 40

http://www.realistanbul.com.tr/exclusive/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön