26 / 04 / 2024

Real Merter Güngören'de sıfır faiz sıfır peşinat!

Real Merter Güngören'de sıfır faiz sıfır peşinat!

Firma: Oliv Yapı-Vizyon Yapı

Proje: Real Merter

Real Merter Evleri projesinde sıfır faiz ve sıfır peşinat ödeme kampanyası başladı. Real Merter projesinde teslimler Ocak 2017'de yapılıyor...




İstanbul Güngören'de Mimar Yahya Baş Stadı'nın hemen yanında inşa edilen Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Real Merter Evleri projesinde sıfır faiz ve sıfır peşinat ödeme kampanyası başladı. Real Merter projesinde dairelerin fiyatları 411 bin liradan başlıyor.


1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yer aldığı Real Merter projesinde 3+1 dairelerin satışları tamamlandı. Real Merter Evleri projesi 248 daire ve 155 mağazadan meydana geliyor.


Real Merter Evleri'nde dairelerin alanları 66 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Real Merter projesinde teslimler Ocak 2017 yılında yapılıyor.


14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen Real Merter projesi üç blok olarak tasarlandı. Ticari birimler blokların altında olacak. Real Merter'de fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres : Sanayi Mah. Sancaklı Cad. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı yanı Güngören/İstanbul 



Tel : 444 48 51

Web : http://realmerter.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön