19 / 04 / 2024

Realty-TR Beylikdüzü'nde açılıyor!

Realty-TR Beylikdüzü'nde açılıyor!

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor.



2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor. Dünyada 36 dan fazla ülkede franchise ofisleri bulunan Realty-TR, artık Beylikdüzü'nde de hizmet verecek.


İstanbul'da Bostancı ofisinden sonra Beylikdüzü ofisini de açmaya hazırlanan Realty-TR ,2016'da İstanbul'daki ofislerini çoğaltıp,Türkiye genelinde de her ilde bir ofis açmayı planlıyor.


Realty-TR’nin kurucusu Fatih Elibol, uzun yıllar üzerinde çalışıp yarattığı ve Türkiye'de hızla büyütmeyi hedeflediği markası için şunları söyledi… “Dünyadaki ve Türkiye’deki emlak franchise sistemlerini inceleyip,onların eksiklerini görerek, “hep destek tam destek” amacıyla Realty-TR’yi kurdum. Realty-TR olarak biz, dünya üzerinde hizmet verdiğimiz her bir satıcının gayrimenkulünü uluslararası gayrimenkul pazarına dahil ederiz. Realty-TR sistemimiz ile bizimle sözleşme imzalayan gayrimenkul sahiplerine dünyanın her yerinden alıcı üretmek mümkündür. Realty-TR sisteminde . 36 ülkede bulunan gayrimenkul franchise ofislerimizle birlikte çalışır, hızlı sonuç üretiriz. Sistemdeki tüm portföyümüzü uluslararası gayrimenkul fuarlarında tanıtır, alıcılara kolayca ulaşırız. % 100 dil desteğiyle çalışan teknolojik alt yapımız ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezimiz Realty-TR kurumsal kimliğini yansıtan şık ve profesyonel tasarıma sahip franchise ofislerimize destek olurlar. Elibol, Dünyada yakaladığı başarıyı Türkiye’de de yakalayacağına inandığını dile getirdi.


www.realty.com.tr



Geri Dön