24 / 04 / 2024

Realty World Türkiye, Franchise Türkiye 2011 fuarında!

Realty World Türkiye, Franchise Türkiye 2011 fuarında!

Realty World Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen “Franchise Türkiye '11 ” fuarına katıldı. Amerika 'nın en büyük beş emlak franchising kuruluşundan biri olan Realty World, 2005 yılından beri Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor....



 Realty World Türkiye, “Franchise Türkiye 2011 ” fuarında

Türkiye 'nin lider emlak danışmanlık şirketi olma yolunda emin adımlarla yürüyen Realty World Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen “Franchise Türkiye '11 ” fuarına katıldı. Amerika 'nın en büyük beş emlak franchising kuruluşundan biri olan Realty World, 2005 yılından beri Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor. Türkiye 'deki franchising ofislerinin sayısı 90 'ı aşan Realty World Türkiye, 2007 yılından beri Garanti Koza bünyesinde çalışmalarına devam ediyor.  


Kurumsal bir marka altında iş kurmak isteyen girişimciler,   bu yıl ikincisi düzenlenen “Franchise Türkiye '11 ” fuarında, Realty World Türkiye 'nin franchise ofisi olmanın tüm avantajlarını öğrenme fırsatı yakaladı.   Realty World Türkiye 14-17 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenen fuarda emlak sektöründe ilerlemeyi düşünen katılımcıları sektöre dair bilgilendirmek adına bir stand açtı.

Fuarın ilk günü olan 14 Nisan 2011 Perşembe günü Haramidere/ İstanbul bölgesi için sözleşmesini de imzalayan Realty World Türkiye, fuarın son günü olan 17 Nisan 2011 Pazar günü emlak sektörüne girmek isteyen girişmcilere, “Realty World ve Emlak Sektörü ” hakkında bilgi vermek için 14:00 – 14:45 saatleri arasında seminer de verecek.

2007 yılından bu yana 63 yıllık tecrübeye sahip inşaat şirketi Garanti Koza 'nın çatısı altında faaliyet göstermekte olan Realty World Türkiye, 2011 Mart sonu itibariyle franchise ofis sayısını 90 'ın üzerine çıkartarak Türkiye 'nin emlak sektöründe hızla büyüyen dünya markası olmayı başardı. Realty World Türkiye 'nin   Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, yaptığı açıklamada “Sektörde farklı bir yeri olan Realty World Türkiye, markalı emlak danışmanları arasında liderliğe doğru sağlam adımlarla ilerliyor. 2010 yılını 70 franchise ofisi ile kapatmamız ve bugün 90 'dan fazla ofise sahip olmamız başarımızın bir göstergesi. ” olduğunu belirtti. Mustafa Baygan, “ Realty World olarak birçok hizmeti franchise ofislerimize ücretsiz veya minimum ücret ile sağlıyoruz. Örneğin hukuk ve danışmanlık desteği, afiş desteği, Boğaziçi Üniversitesi 'nde eğitim desteği gibi. Emlak Danışmanı bulma ve yetiştirme konusunda da İşžKUR ile bir işbirliğine gittik. Türkiye genelindeki ofislerimize bu konuda da ücretsiz olarak destek sağlayacağız. ” dedi.

Türkiye pazarında faaliyet gösteren Realty World Türkiye 'nin hedefi, ABD   merkezli emlak danışmanlık şirketleri arasında   önümüzdeki 2 yıl içersinde   birinciliğe yükselmek olduğunu   ifade eden Mustafa Baygan, “Sunduğumuz birçok avantaj ile diğer markalı emlak danışmanlık şirketlerinden farklılaşıyoruz. ” dedi. Franchise ofislerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalıştıklarını belirten Baygan, “Türk İnşaat sektöründe 63 yıllık deneyime sahip Garanti Koza 'nın kurumsal güvenilirliğini de yanımıza alarak yola devam ediyoruz ve grubun tek yetkili satış şirketiyiz. Bu sayede franchise ofislerimize yüksek miktarda nitelikli konut portföyü sunuyoruz. ” dedi.

Realty World Hakkında
Amerika Birleşik Devletleri 'nde 1973 'te kurulan REALTY WORLD Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline gelmiştir.   Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005 'in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini alarak başarısını ispatladı. Türkiye genelinde 90 bayii ve 900 emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubu 'na katılmanın verdiği güçle hedeflerini büyüttü. Realty World, önümüzdeki 2 yıl içinde   Türkiye 'nin birinci emlak danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor.

Garanti Koza Hakkında
Garanti Koza, 1948'de kuruluşundan bu yana, üstün kalite anlayışı çerçevesinde tamamladığı önemli projelerle haklı bir ün kazanmış, güçlü bir inşaat firmasıdır. Barajlardan HES'lere, sulama projelerinden diğer alt yapı tesislerine, havalimanlarından metro ve karayollarına kadar farklı alanlarda inşaat projelerine imza atan Garanti Koza 'nın yüksek teknoloji içeren endüstriyel tesisler, çok katlı iş ve ticaret, turizm, konut, hastane, marina, kentsel ve kent dışı geliştirme projelerinin yanı sıra ihtisas gerektiren tarihi renovasyon projeleri de bulunmaktadır. Garanti Koza, 2004 yılından itibaren sahip olduğu taahhüt deneyimlerini gayrimenkul geliştirme alanında değerlendirerek yeni araziler geliştirmek ve konut sektöründe büyümek hedefiyle yoluna devam etmektedir.


Geri Dön